Sweet-Itch Zebra 7439
Sweet-Itch Zebra 7439

Revolutionaire nieuwe Buzz-Off Zebra vliegen/eczeemdeken!

Nieuws

Afgeleid van de zeer succesvolle Buzz-Off Zebra vliegendeken, heeft Bucas een nieuwe stof ontwikkeld met dezelfde zebrastrepen dat bescherming biedt tegen de Culicoides mug (knutten). Bij paarden met zomereczeem is preventie de sleutel tot succes: zorg ervoor dat u het probleem voor bent, door uw paard een deken op te doen voor het muggenseizoen begint.


De eerste in zijn soort, de Sweet Itch vliegen- eczeemdeken met zebrastrepen voorkomt dat het paard gestoken wordt door de kleine muggen en weert de grote, agressieve vliegen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de vliegen in de war raken van de zebrastrepen en dus bij het paard vandaan blijven.

De unieke Sweet-Itch Zebra deken is gemaakt van een speciaal ontwikkelde stof die zelfs de kleinste insecten tegenhoudt. Er is extra aandacht besteed aan de manen- en staartgedeeltes om deze goed te beschermen en zo jeuk te voorkomen.

Het ontwerp is een volledige ‘body cover’, met een halsstuk tot aan de oren om zo de manen volledig te beschermen. Een elastische, afneembare buikflap beschermt de gehele onderbuik van het paard, van ellenboog tot kruis. Schouderplooien zorgen voor extra bewegingsvrijheid. Een grote staartflap bedekt dit problematische gebied en voorkomt dat de kleine bijtende vliegen de staart bereiken. Bilkoorden houden de deken op zijn plaats en een overlappende, gevoerde borstflap zorgt ervoor dat de deken comfortabel blijft, ongeacht hoe lang uw paard de deken draagt.

Bucas Sweet-Itch Zebra biedt ook UV-bescherming en voorkomt zo zonnebrand en verkleuring van de vacht.

Verkoopadviesprijs €169
Bucas 160x110
Competition Cooler Navy 4529 (Large)_160x110
bucas zebra_160x110
bucas-amethyst_160
BUCAS logo_color_jpg_high_res
fb
yt
Freedom Fly Rug Rose 1405
Freedom Fly Rug Olive 1655
Freedom Fly Mask Rose 4369
Freedom Twill Camo 8697_final
Freedom Twill Olive 8707
Freedom Turnout Rose 6255_final
Freedom Turnout Olive 6222
Dublin Halter Rose 6329
Dublin Halter Olive 8718