detail glans vacht
detail glans vacht

Paardenplein.nl zoekt blogger

Nieuws

Voor www.paardenplein.nl  (deze site wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken) zijn we op zoek naar een blogger. Op deze site vind je specialisten voor het welzijn van je paard. Houd jij je bezig met de gezondheid en welzijn van paarden en schrijf je graag? Lees dan verder!

Vrijwel iedere paardenbezitter weet de dierenarts wel te vinden, maar waar vind je al die therapeuten en dienstverleners voor aanvullende behandelingen, zoals een osteopaat, homeopaat, acupuncturist, paardenmasseur, hoefsmid, bitfitter en nog veel meer? Daarvoor is Paardenplein ontwikkeld. Een unieke zoekmachine waarmee je de professional op gebied van gezondheid en welzijn kunt vinden die je zoekt.
Voor deze nieuwe site – die momenteel vernieuwd wordt – zoeken we een nieuw schrijftalent. Het is handig dat je werkzaam bent in de paardenbranche, op het gebied van gezondheid en welzijn. En deskundigheid in jouw vakgebied is een pre.
Voel je je aangesproken? Schrijf dan een proefblog naar Redactie@bitmagazine.nl met een korte CV en wie weet lees jij jouw blogs straks terug op www.paardenplein.nl. Insturen kan tot half november 2017.
Eisma Horsesmedia (uitgever van Bit) en Paardenplein werken samen zodat jij makkelijker een dienstverlener kunt vinden voor jouw paard bij jou in de buurt.