Bit 251
Bit 251

Shop Bit 251!

Nieuws

Vanaf vrijdag 24 november ligt ‘ie in de winkel: Bit 251! Lees meer over de inhoud van dit nieuwe nummer.


Dressuurstal Van Baalen is een echt familiebedrijf. Coby, Marlies en Marrigje ken je ongetwijfeld al, maar sinds kort is er nog een paardenmeisje bij: Marlies’ dochter Feline. Deze schattige foto’s wil je echt niet missen!

Feestmaand december staat weer voor de deur en dat is goed nieuws voor jou! In Bit 251 maak je kans op mooie kerstcadeaus. Redacteur Dorith is erg creatief en knutselde leuke zuurstokpaardjes voor in de kerstboom. Met haar handige stappenplan kun je heel simpel zelf aan de slag. In deze cadeauperiode bij uitstek vertellen Bit-lezers Mira, Daniëlle en Denise over het grootste cadeau dat ze ooit kregen: hun paard.

Ook vind je in Bit 251 verschillende nieuwe rubrieken, zoals de fotorubriek ‘Door de lens van’. Het jachtseizoen is in volle gang en fotograaf Fleur Louwe volgde de meute in Havelte door weer en wind. In de nieuwe rubriek ‘de Factchecker’ bekijken we medische problemen. Dit keer staat mok centraal. Föhnen en scheren zou helpen tegen mokbenen. Is dat nu waar of niet? Bit zocht het voor je uit. In de nieuwe rijtechnisch serie ‘Puntjes op de i’ leggen amazone Lynne Maas, trainer Alex van Silfhout en jury Marlon van Wissen uit hoe je de impuls kunt verbeteren.

Lees ook over:


• Waar moet een goede paardenwei aan voldoen?
• Working Equitation met Romy Huisman, deel 2
• Column Jesse Drent
• Yoga te paard: deel 6
• Rassenverhaal: Haflinger & Schwarzwälder Fuchs
• Paard & Kunst: Brigitte Drexhage
Bit 251 ligt vanaf vrijdag 24 november in de winkel. Of bestel ‘m online!