bos, buitenrijden
bos, buitenrijden

Goede voornemens voor 2018

Nieuws

Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Veel mensen gebruiken oud en nieuw om het oude jaar nog eens te overdenken en goede voornemens op te stellen voor het nieuwe jaar. Ben je het vergeten of heb je weinig inspiratie voor 2018? Lees dan hieronder een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar.1. Nu echt je paard verkeersmak maken.


Je kunt niet rustig het bos in of de straat op, of je paard staat alweer te ‘dansen’. Doordat het spannend is, vermijden jullie het eigenlijk een beetje. Goed om hier in het nieuwe jaar maar eens aan te gaan werken samen.

2. De rust bewaren op wedstrijd.


Op wedstrijd ben je niet altijd helemaal jezelf.. Je supporters moeten het af en toe ontgelden omdat jouw zenuwen je niet bepaald aardiger maken. Goed om hier dit jaar bewust mee aan de slag te gaan. Zo blijven de wedstrijden leuk voor iedereen!

3. Rijden door weer en wind.


Veel ruiters zullen dit wel herkennen, de ene keer is het te warm en de andere keer te koud. Goed om dit jaar even door te zetten en gewoon lekker te gaan trainen om jezelf en je paard in goede conditie te houden.

4. Omgaan met kritiek.


Om dit jaar nog meer te leren is het essentieel om goed om te kunnen gaan met kritiek. Wanneer je bedenkt dat veel kritiek bedoeld is om je verder te helpen, scheelt dat al de helft.

5. Dit jaar ga je geen onnodige paardenspullen kopen..


Tja, je weet zelf al wel waarom. 😉

6. De auto blijft dit jaar schoon!!


Lees hier wat er anders gebeurt.. Dit ligt sowieso in de auto van een paardenmens.

7. Stel een trainingsplan op.


Om dit jaar een vliegende start te maken samen met je paard kan een trainingsplan daar goed bij helpen.

8. Je kast blijft netjes.


Zo hoef je geen eindejaarsschoonmaak meer te houden en is je kast het hele jaar door keurig!

Lees hier ook de goede voornemens voor 2015. 

Bron: Bitmagazine.nl