100706982_ABFweb
100706982_ABFweb

De 10 favoriete tv-programma’s van jouw paard

Nieuws

Als paarden televisie zouden kijken… welke programma’s zouden ze dan het leukste vinden? Bitmagazine.nl bedacht de volgende tien hitseries voor paarden.





  1. Goeie tijden, slechte sprongen


    Home video’s waarin ruiters en amazones, al dan niet uitgenodigd door hun paard, de zwaartekrachttheorie hebben uitgetest. Van bloober naar blub in de modder. Je ziet de meest bijzondere sprongen en doet inspiratie op voor een volgende grap met jouw berijder. #prank


  2. Heel Holland Hinnikt


    In deze talentenjacht wordt gezocht naar de mens die de beste hinnik van Nederland kan laten horen. Wie maakt de meeste indruk bij de jury met zijn of haar unieke sound?


  3. Holland’s Next Top Horse Model


    Er zijn nog 4 kandidaten, maar er kan er maar één de winnaar zijn van HNTHM. Valt de jury voor de lokken van de Welsh pony of is zij iets te klein voor de catwalk? Plus-size model Shire gooide hoge ogen bij de laatste opdracht, maar de allrounder Arabier scoorde het meest consistent. Houdt de nuchtere Fries het hoofd nog steeds koel tijdens de finale-opdracht?


  4. Studio Hobbyhorsing


    In Finland is het stokpaardrijden al uitgegroeid naar een officiële sport. Opiniemakers bespreken of deze nieuwe trend een vloek of een zegen is voor échte paarden.


  5. So you think you can... (aflevering: Piaffe)


    Timing is everything. Hoe begrijp je je mens beter zodat je je mooiste piaffe kan uitvoeren op het juiste moment?


  6. Carrot cake boss


    Welke tweebenigen maken de mooiste en smakelijkste worteltaarten?


  7. Extreme Stable Make-over


    In dit hartverwarmende programma zet een team van professionals zich in om in een korte tijd een uitgewoonde stal compleet te renoveren. Speciaal voor paarden en hun mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


  8. Paard zoekt vrouw


    In dit datingprogramma zoeken vijf paarden met zeer uiteenlopende karakters naar de ware liefde.


  9. De mooiste merrie van de klas


    Hadden alle ruinen en hengsten op de rijvereniging een oogje op die ene speciale merrie? Een terugblik op haar leven. Wat is er van haar terecht gekomen?


  10. Big Diet Friends


    Afslankprogramma waarin iets te mollige paarden en hun berijders samen de strijd aangaan met hun overtollige kilo’s. De fysieke en mentale uitdagingen worden ze soms te veel. Wie houdt het vol?


Wat denk jij? Welke programma’s zou jouw paard het leukste vinden?

Bron: Bitmagazine.nl

 

Gerelateerde artikelen: