horsescape
horsescape

Doe mee met HorsEscape!

Nieuws

Plezier met stalgenoten en samenwerken met je paard, dat is waar het om draait tijdens het nieuwe event ‘HorsEscape‘. De allereerste editie van dit event, georganiseerd door Bit samen met Horse & Dog of course, is op zaterdag 12 mei 2018. Durf jij de uitdaging aan?

Meestal vorm je in de paardensport alleen met je paard een team, maar tijdens HorsEscape heb je de hulp van meer teamgenoten hard nodig.
Jullie paarden zijn gestolen tijdens een overval op de postkoets en na een lange zoektocht hebben jullie ze weer gevonden en terug gestolen van de paardendieven. Maar die paardendieven hebben  jullie vluchtweg ‘geblokkeerd’ met allerlei raadsels en opdrachten. De dieven hebben inmiddels de achtervolging ingezet en jullie moeten hen voor zien te blijven. Jullie hebben 2 uur de tijd om de paarden veilig te stellen! 
Lees hier het HorsEscape verslag van de Bit-redactie.
In teams van 3 tot maximaal 8 personen ga je van start om de juiste route naar de finish te ontcijferen.
Enkel door opdrachten uit te voeren kun je de weg naar de finish achterhalen! Deze opdrachten variëren van raadsels tot behendigheid en van ‘spannende dingen voor je paard’ tot rekenwerk. Door samen de opdrachten uit te voeren en efficiënt samen te werken is HorsEscape een unieke manier om de band met je paard én teamgenoten te versterken.
Welk team weet de opdrachten goed en het snelst binnen de tijd uit te voeren, en mag zich winnaar noemen van HorsEscape 2018?
Natuurlijk is er naast het rijden van de HorsEscape rit ook tijd en ruimte voor ontspanning. Tijdens deze eerste editie van HorsEscape wanen we ons in de wereld van Bohemien & Hippie. Geniet voorafgaand aan je start en na afloop van de rit van lekkere hapjes en drankjes die te koop zijn bij de foodtrucks, Ga heerlijk loungen op het in bohemien stijl aangeklede strand of geniet van een duik met je paard in de Zandenplas.
Een dag vol spanning, gezelligheid en teambuilding! Doe jij ook samen met je teamgenoten mee?

Hoe werkt het?

Tussen 9:00u en 16:00u gaan de teams om de beurt van start. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 ruiters. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Ben je tussen de 16-18 jaar, dan kun je met handtekening ouder/voogd deelnemen. Deelnemers jonger dan 16 mogen starten als er minimaal 1 volwassen begeleider in de groep meerijdt. Deelname is altijd op eigen risico.
De rit duurt zo’n 2 uur waarbij je onderweg verschillende opdrachten moet uitvoeren om de weg naar de volgende opdracht en uiteindelijk de finish te vinden. Het team dat de opdrachten die je onderweg tegenkomt het snelst heeft uitgevoerd, wint!
Deelname is altijd op eigen risico, en vergeet ook niet de algemene voorwaarden te lezen.

Maak kans op leuke prijzen

Tijdens HorsEscape maak je kans op leuke prijzen! Weet jij met jouw team de opdrachten op de route het snelste uit te voeren? Dan zijn jullie de winnaar van deze dag! Heb jij leuke kleding of gadgets in bohemien/hippie stijl? Dan zien we jouw team graag gekleed in deze stijl op ons evenement. Dit alles is niet voor niets. Het team dat het meest origineel verkleed is wint namelijk ook een mooie prijs!

Locatie

Zandenplas, Eperweg, Nunspeet.

Kosten per deelnemer

  • € 60 voor niet-abonnees, wil jij nou ook 50% korting? Meld je dan snel aan als abonnee via onze abonneerpagina.
  • € 30 voor Bit-abonnees - 1 persoonsinschrijving per abonneenummer
  • € 30 voor leden Horse & Dog of course met kortingscode.

Schrijf je snel in

Om deel te nemen aan HorsEscape moet je je individueel inschrijven. Bij het inschrijven geef je een teamnaam op, zodat wij weten wie er nog meer in jouw team zitten. Op deze manier kun je tot en met dinsdag 8 mei 2018 nog stalgenoten, vrienden/vriendinnen motiveren om zich bij jouw team aan te sluiten. Houd er wel rekening mee dat je team uit minimaal 3 en maximaal 8 personen moet bestaan.

Meedoen zonder eigen teamleden

Wil je graag meedoen aan HorsEscape, maar kun je net niet genoeg teamleden bij elkaar krijgen? Geen probleem! Doe mee en sluit je aan bij het Bit Team! Schrijf je in als individu, vermeld bij de teamnaam: Team Bit, en wij vormen een leuk team voor je!
Inschrijven kan tot en met dinsdag 8 mei 2018!
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: marketing.horses@eisma.nl

Overnachten

Kom je van ver, wil je er een leuk weekend van maken, of ben je gewoon op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het evenement? In de omgeving zijn meerdere locaties waar overnachtingsmogelijkheden voor zowel jezelf als je paard zijn, zoals Witte Wieven in Nunspeet.

Over Horse & Dog of Course

Iets speciaals doen met jouw hond of paard? Eigenaresse Monique Mol biedt met haar bedrijf ‘Horse & Dog of Course’ trainingen en advies op maat aan. Met haar achtergrond als gediplomeerd kynologisch instructeur & hondengedragstherapie en haar interesse in recreatief rijden en Natural Horsemanship, heeft Monique zich verdiept en gespecialiseerd in meerdere disciplines. Hierdoor heeft ze een unieke en perfecte combinatie kunnen ontwikkelen; een nieuwe dimensie voor iedereen die Horsemanship, sportiviteit en recreatie wil verenigen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Meer info via Horse & Dog of Course: www.moniquemol.nl.
HorsEscape
Inschrijven abonnees
Inschrijven niet-abonnees
Leden Horse & Dog of course
Leden Horse & Dog of course - button
Tweede spread5
Tweede spread