Opening-nomade
Opening-nomade

Win mooie prijzen van Linda Kohanov

Nieuws

Op 28, 29 en 30 juni en op 1 juli 2018 is Linda Kohanov in Nederland om workshops en lezingen te geven rondom het thema ‘De vijf rollen van de meesterherder’. Bit mag hiervoor een aantal prachtige prijzen weggeven.


Een goede leider, hoe word je dat? Linda Kohanov schreef het boek ‘De vijf rollen van een meesterherder – een revolutionair model voor intelligent leiderschap’. Inspirerend voor iedereen die een betere leider wil zijn, niet alleen op stal, maar ook op het werk of thuis. In Bit 254, die op vrijdag 30 maart verschijnt, vertelt Linda hoe je in een paar stappen tot échte samenwerking met je paard komt. Ook mogen we gave prijzen weggeven! Maak kans op:

  • Twee tickets voor de dagworkshop ‘De vijf rollen van een meesterherder’ op vrijdag 29 juni, t.w.v. € 147 p.p.

  • Twee sets van twee tickets voor de avond lezing ‘Het hart van evolutie - nieuw licht op de band tussen mens en dier’ op donderdag 28 juni, t.w.v. € 47 p.p.

  • Twee boekenpakketten met daarin drie titels van Linda Kohanov: De tao van equus, De kracht van de kudde, De vijf rollen van een meesterherder t.w.v. € 77,40.

  • Twee exemplaren van Linda’s nieuwste boek ‘De vijf rollen van een meesterherder’ t.w.v. € 22,50.

  • Een keer deelname aan de tweedaagse workshop ‘De vijf rollen van natuurlijk leiderschap’ door Josselien Janssens, Eponaquest master Herder instructeur in Nederland, in het tweede deel van 2018, t.w.v. € 347.


Wil je kans maken op één van deze prijzen? Vul onderstaand formulier in en maak kans! Je kunt mee doen tot 17 mei 2018.

[gravityform id="1268" title="false" description="false"]