horsescape
horsescape

Welke teamgenoten kies jij voor HorsEscape?

Nieuws

De prachtige omgeving van Stal Mansour in Arnhem vormt zaterdag 18 mei het decor HorsEscape! Bij HorsEscape - georganiseerd door Bit en Horse & Dog of course - leg je in een team een bosrit af waarbij het erom gaat dat je samen met je teamgenoten zo snel mogelijk allerlei opdrachten variërend van raadsels tot behendigheidsoefeningen uitvoert. Samenwerken staat dus centraal! Daarom: een lijstje van teamgenoten die je zeker bij je wilt hebben.


De kapitein

Als eerst de pion waar geen team zonder kan: de kapitein. Elk team heeft een leider nodig. Soms zie je al vanaf de eerste blik wie de kapitein is en soms staat diegene pas op in het heetst van de strijd. De kapitein is iemand die ingrijpt als jullie het verkeerde pad dreigen te kiezen of de doorslaggevende stem heeft als jullie twijfelen over een antwoord. Kortom: deze combinatie is de rots in de branding.

Harde werkers

De kapitein is niks zonder uitvoerende medespelers. Een Handige Harry en een snelheidsduivel zijn onmisbaar. Loop je helemaal vast in een opdracht, Harry heeft de oplossing. Een tak die over het pad hangt, Handige Harry ruimt hem wel even uit de weg. Het maakt niet per se uit wat het is, een Handige Harry komt altijd van pas.

Snelheidsduivel

Dan de snelheidsduivel. Naast fun en samenwerking bevat HorsEscape ook een wedstrijdelement. De opdrachten zijn gekoppeld aan tijd, het is dus van belang dat je die zo snel mogelijk uitvoert. De snelheidsduivel komt dan graag om de hoek kijken. Die zorgt ervoor dat het tempo wordt vastgehouden en iedereen tot de laatste seconde gefocust blijft.

Mental support

Ook de mentale krachten van het HorsEscape team zijn onmisbaar; de superheld en de relaxte rakker. De superheld van elk team is de combinatie die de opdrachten met het mes tussen de tanden te lijf gaat en nergens bang voor is. Twijfels of onzekerheid komen niet in hun hoofd op, en ook opgeven is geen optie.

Relaxte rakker

En ten slotte de relaxte rakker; de combinatie die in het heetst van de strijd rustig blijft. Lukt iets niet? Geen probleem, de volgende opdracht doen we dubbel zo snel. Breekt je beugelriem? Geen probleem, goed voor de buikspieren. Stress is niet goed voor paarden (en voor hun ruiters trouwens ook niet). Geen zorgen, met een relaxte rakker in je team zit het met het stressgehalte én met de sfeer wel goed.
Natuurlijk zou je het liefst hét winnende team zijn bij HorsEscape, maar lol met je knol en nieuwe herinneringen creëren met je paard of pony is eigenlijk nog veel leuker. Ben jij al enthousiast? Zoek dan nu jouw teamgenoten die je hierin herkent bij elkaar, en geef je hier op!
Bron: Bitmagazine.nl