Haflinger storm
Haflinger storm

InstaFamous: @haflinger_storm_naomi

Nieuws

Twee jaar geleden werd Naomi Beckers (23) de eigenaresse van de 8-jarige Haflingermerrie Storm. Ze begon een Instagramaccount, maar had nooit verwacht dat het account zo zou groeien. Inmiddels heeft het account 26,4K volgers en is het enorm populair onder de jonge paardenfans.

“Ik heb Storm twee jaar geleden van haar vorige baasje gekocht en sindsdien hebben we een goede band opgebouwd. Ik denk dat dat ook komt omdat we heel erg veel grondwerk doen. We hebben de afgelopen tijd wat problemen met het zadel en haar rug gehad. Daardoor deden we nog meer grondwerk als normaal en hebben we meer tijd met elkaar doorgebracht. Ik denk dat onze band daardoor nog sterker is geworden. Dat vind ik ook het mooiste van paarden, de band die je met ze op kunt bouwen.”

Real princesses don’t kiss toads 🐸👸🏼 Picture by Arifo Tack by @royal.equestrian

Een bericht gedeeld door Naomi Storm (@haflinger_storm_naomi) op


Wat paarden voor mij betekenen

“Paarden betekenen echt heel erg veel voor mij. Ik heb het echt enorm druk met mijn studie. Daarbij heb ik nog een eigen schoonheidssalon. Dat is echt een druk leven, maar voor Storm maak ik altijd tijd. Dat moet ook wel, anders zou ik alleen nog maar werken. Ik heb die rust nodig, die tijd om mijn hoofd leeg te maken en om te ontspannen.”
“Storm helpt me daarbij, ze is een enorm leuke merrie, je kunt alles met haar doen. Ze heeft een echt haflinger karakter ze is lief en rustig maar ze kan ook erg koppig zijn. Als ze ergens geen zin in heeft laat ze dat weten en als ze ergens juist wel heel veel zin in heeft kun je dat ook zeker merken, dan wordt ze enorm enthousiast!”

My oversized teddy bear 💙❄️ Picture by @fotografiesannewiering Bridle by @royal.equestrian

Een bericht gedeeld door Naomi Storm (@haflinger_storm_naomi) op


#Haflingerstorm

“Ik ben vanwege Storm begonnen met dit account. Toen ik haar twee jaar geleden kocht had ze al een behoorlijke fanbase, ze was online namelijk al vrij bekend. Het leek me daarom leuk om een account te maken zodat ik Storms fans kon laten zien hoe het haar verging. Ik was echter van plan om daar een paar fotootjes op te plaatsen en ik had verwacht dat het dan wel weer klaar zou zijn, maar mensen bleven maar vragen wanneer ik weer een foto ging posten. Het is dus eigenlijk een beetje uit de hand gelopen, maar ik vind het wel heel erg leuk dat het zo gegroeid is!”
“Ik heb ook leuke mensen leren kennen via Instagram. Zo heb ik Deveney van @tinkerzorro ontmoet via Instagram, met haar heb ik nog regelmatig contact. Ook zijn Storm en ik al een paar keer gevraagd om demo’s te geven, tot nu toe heb ik dat echter nog niet gedaan omdat ik eerst wil dat haar rug beter wordt. Maar in de toekomst lijkt me dat heel erg leuk om te doen!”
Ken jij ook een leuk account (met meer dan 10.000 volgers) dat wij absoluut moeten interviewen? Laat het ons dan weten via Redactie@bitmagazine.nl!
Naomi Beckers overzicht