Deveney Raaymakers
Deveney Raaymakers

InstaFamous: @tinkerzorro

Nieuws

Deveney Raaymakers (24) kent de achtjarige Tinker Zorro al zijn hele leven. Vanaf het moment van zijn geboorte was ze bij hem en ze heeft hem dus ook alles zelf geleerd. Zorro’s verhaal kun je terugvinden op hun Instagramaccount, dat inmiddels 12,3K volgers heeft.


“Ik heb Zorro al vanaf zijn allereerste dagen. Ik zag hem geboren worden en toen wist ik gelijk: dit paard wil ik hebben, dit is mijn paard. Ik heb hem dus ook gelijk gekocht en zo zijn we begonnen. Hij heeft letterlijk alles van mij geleerd, van de hele kleine dingen zoals poetsen, voetjes geven en aan het touw lopen tot aan het rijden en de vrijheidsdressuur. Ik kan dus ook echt met hem lezen en schrijven.”

KnuffelTinker


“Zorro en ik doen enorm veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar naar het strand geweest. Daar heb ik toen in vrijheid met hem op het strand kunnen werken, daar was ook een fotograaf bij. Dat was echt heel erg gaaf, maar eigenlijk is iedere dag met hem gewoon gaaf. Rijden is voor mij ook niet het belangrijkste, ik houd er gewoon van om bij hem te zijn, om hem te kunnen knuffelen. Ik werk in de zorg en dat is vaak best wel druk, maar hij geeft mij echt die rust.”





Old old picture from when I was blond! Alright here we go, 10 facts about me: 1. I lived in a haunted house as a kid for 13 years. They were not the good kinda ghosts, I was so scared in that house. Like 24/7 scared. We moved to an other house when I was 13 years old. 2. I have not many family left. My whole family contains 9 people including me. The rest is gone due death unfortunally. But I’m happy that I still got a beautiful small family! 3. I try to loose some weight! I lost 16 kilo, and want to loose about 15 kilo more. 4. I bought my first horse (Zorro) when I was 16 years old. 5. I work 2 jobs! I work for myself as a hairdresser, and I take care of elderly people. I love that work!! It’s such gratefull work. 6. I never broke a bone in my body, and never had a surgery! 7. I’m addicted to make-up!! Especially lipstick, eyeshadow and nailpolish. I LOVE the brands Smashbox, Benefit, Urban Decay and Chanel. 8. I have 2 hamsters. I would would love to have a dog, but my mom is allergic. 9. I don’t like to read, rather watch movies or series! 10. I really want to visit America and Australia!! Got questions? Just ask!! ❤️


Een bericht gedeeld door Deveney | Dutch 🇳🇱| 24 y/o (@tinkerzorro) op





Sterke band


“Omdat ik Zorro al zijn hele leven ken, hebben we een heel sterke band. We kunnen echt alles samen doen. Hij is super lief en gevoelig en vaak ook heel erg enthousiast, maar hij kan ook heel eenkennig zijn. Van een vreemde zou hij nooit een snoepje aanpakken, maar van mij wel. Als hij je eenmaal kent en vertrouwt , gaat hij echt voor je door het vuur. Hij wil echt alles voor mij doen en dat vind ik heel lief.”

“Zorro is echt mijn kindje, ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Bij Zorro krijg je wat je geeft, dat vind ik enorm mooi. Ik geef hem veel, maar ik krijg daar ook enorm veel liefde voor terug.”





No sir, I’m not gonna eat that from you. That’s poison. ☠️


Een bericht gedeeld door Deveney | Dutch 🇳🇱| 24 y/o (@tinkerzorro) op





Op Instagram


“Ik ben pas laat begonnen met Instagram, eigenlijk pas toen de hype al een beetje voorbij was. Mijn vrienden bleven maar vragen wanneer ik een account op Instagram aan zou maken en toen ben ik overstag gegaan. Daarna ging het eigenlijk heel snel, we kregen er plotseling heel veel nieuwe volgers bij.”



Goede vrienden


“Ik heb via Instagram ook leuke mensen leren kennen, een daarvan is Naomi Beckers van @haflinger_storm_naomi. We zijn echt goede vrienden geworden en gaan veel met elkaar om. Daarbij heb ik dankzij Instagram ook mooie kansen gekregen, zo heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan de Horse & Hunk kalender. Zorro mocht ook op de cover van de Penny en we hebben ook op Equiday een show gegeven. Ik was die dag van Equiday enorm trots op hem, het was er namelijk heel erg druk maar hij luisterde goed naar me en bleef bij mij in plaats van in de stress te raken.”
Deveney Raaymakers overzicht