Macho
Macho

InstaFamous: @thesupermacho

Nieuws

De 21-jarige Denise van Elst is dol op haar Shetlanderruin Macho (20) en op haar verzorgruin Amor (8). Bijna dagelijks plaatst ze foto’s van haar twee lievelingen op haar Instagramaccount en dat bleef niet onopgemerkt: haar account heeft namelijk al 16K volgers.


“Mijn paarden betekenen echt alles voor mij. Ik kan daar gewoon lekker mezelf zijn. Als het even niet goed gaat, ben ik ook altijd bij hen te vinden, dan kan ik even mijn hart luchten. Paarden voelen je echt aan en bij hen kan ik gewoon alles even vergeten.”

Vrijheidsdressuur


“Macho is gek op vrijheidsdressuur. Ik heb hem zelf eigenlijk alles aangeleerd en hij kan bijna alles. Ik keek vroeger vaak filmpjes op YouTube van Eva Roemaat en toen ben ik hem dat zelf gaan leren. Ik denk ook dat onze band daardoor veel sterker is geworden. We doen namelijk zo veel samen en we brengen echt veel tijd met elkaar door dus dan moet je band haast wel groeien. Ik kan dat ook echt merken. In het begin liep hij vaak van me weg als ik hem uit de weide haalde, maar nu doet hij dat echt niet meer. Hij komt nu zelfs naar me toe.”

Goodboy😍😍😍


Een bericht gedeeld door Denise✨ (@thesupermacho) op

Geen typische Shetlander


“Als je Macho’s karakter ziet, zou je niet denken dat hij een Shetlander is. Die zijn namelijk vaak wat koppig en ondeugend, maar Macho is dat absoluut niet. Hij is echt enorm braaf en doet alles wat je van hem vraagt. Mijn neefje van 7 kan zo op hem wegrijden, hij zou nooit een vlieg kwaad doen.”Aparte kruising


“Amor is mijn verzorgpaard. Hij is een kruising tussen een Fries en een Welsh. Dat maakt hem ook echt speciaal. Hij heeft het koele van een Fries, maar de pit van een Welsh, hij is ook echt heel stoer en kan flink wat hebben. Hij valt ook nogal op, dankzij haar aparte kleur.”

Billetjes 😍😏🍑 #tinkerzorroart


Een bericht gedeeld door Denise✨ (@thesupermacho) op

#Instagram


“Ik ben begonnen met dit account, omdat ik graag foto’s van mijn paarden wilde plaatsen, maar dat wilde ik niet op mijn eigen account doen. Daarom ben ik een paardenaccount begonnen en dat is toen best wel snel gegroeid. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom, mensen zullen het wel interessant vinden denk ik. Toen Amor erbij kwam ging het nog sneller, omdat hij toch best wel apart is."

“Ik heb via Instagram ook best wel veel vrienden gemaakt. Ik zit nu ook in een app-groep met een paar meiden die ook Instagram hebben. Binnenkort gaan we een keertje afspreken, dus dat is wel leuk.”
Overzicht Denise