170911142_ABFweb
170911142_ABFweb

Er zijn weer kaarten voor De Stormruiter!

Nieuws

Gek op shows en op Friezen? Dan is er goed nieuws! Stichting Faderpaard heeft namelijk de blokkades op de kaartverkoop voor De Stormruiter opgeheven. Dinsdag 5 juni om 11.00 uur zijn er weer kaarten te koop via de website van De Stormruiter.


De stormruiter is een show over de strijd van de mens tegen het water en over het ontstaan van het Friese paardenras. De show wordt gegeven in het kader van Leeuwarden-Fryslân 2018 en vindt plaats in het WTC in Leeuwarden. Eenmaal in de verkoop gingen de kaarten als warme broodjes over de toonbank. Nu laat Stichting Faderpaard weten dat de blokkade op de overige kaarten wordt opgeheven.

Gebruikelijk


De beschikbaar komende kaarten waren geblokkeerd voor bedrijven, reisbureaus en andere groepen.

“Het is gebruikelijk bij grote producties om ongeveer tien procent van de kaarten voor dit soort partijen in blokkade te houden”, aldus producent Aswin Laheij. “Omdat we weten dat er nog steeds veel mensen zijn die graag De Stormruiter willen bezoeken, heeft het bestuur van de organiserende Stichting Faderpaard besloten de blokkades op te heffen en de resterende kaarten rechtstreeks aan het publiek te verkopen.”

Bron: persbericht