WhatsApp Image 2018-06-08 at 15.12.09
WhatsApp Image 2018-06-08 at 15.12.09

InstaFamous: @horseprofessional

Nieuws

Silke Boersma (28) traint paarden, geeft dressuurles, gedragstraining, trailertraining enzovoorts. Op haar Instagramaccount deelt ze alles wat daarmee te maken heeft en 22,6K volgers.


“Momenteel heb ik geen eigen paard, al ben ik daar wel weer naar op zoek. Niet dringend, er zit geen haast achter, maar het is zeker niet de bedoeling dat ik de rest van mijn leven paardloos blijf.”

Brood op de plank


“Paarden betekenen natuurlijk alles voor mij. Ik verdien mijn geld met paarden en zij zorgen dus voor brood op de plank, maar ze zijn natuurlijk veel meer. Paarden zijn mijn passie. Ik vind het ongelooflijk mooi wat mensen met paarden kunnen doen en hoe mens en paard met een totaal verschillende taal toch met elkaar kunnen praten. Ik denk ook wel dat als je van paarden leeft, dat een heel andere manier van paardenhouden is dan wanneer het je hobby is.”Trainingen


“Ik geef heel veel verschillende soorten trainingen. Soms train ik de paarden zelf maar ik geef ook dressuurles en help ook mensen met het leren laden van paarden. Daarbij revalideer ik ook veel paarden.”

“Ik besloot zelf een carrière in de paarden te beginnen toen ik met een paard trainingen nam, omdat dat paard erg lastig was. Het bleek toen dat hij enorm geblesseerd was en zo ben ik met revalidatie in aanraking gekomen. Ik ben toen een opleiding tot instructeur gaan volgen en heb heel veel verschillende cursussen gedaan en zo ben ik er eigenlijk ingerold. Het was nooit echt mijn bedoeling om een carrière in de paarden te beginnen, het gebeurde gewoon.”Op Instagram


“Ik doe af en toe wel aan sponsoring, maar dat ligt wel aan welk product, merk en wat ik daarvoor moet doen. Mijn prioriteit ligt niet bij sponsoring, dat ligt bij mijn bedrijf en dat wil ik ook zo houden. Ik krijg ook vaak vragen vanuit het buitenland, of ik daar trainingen kan komen geven. Helaas heb ik dat tot nu toe nog niet kunnen doen, omdat het momenteel gewoon niet haalbaar is.”
WhatsApp Image 2018-06-08 at 15.12.10
p