Armband de jong adv.
Armband de jong adv.

De winnaars van een sieraad van paardenhaar zijn bekend!

Nieuws

De gevlochten armbanden van Paardenhaarsieraad.nl genieten faam om de originele, stijlvolle vormgeving en solide sluitingen. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jarige ervaring wat betreft zowel edelsmeedkunst als deskundigheid met betrekking tot paardenharen, vlechttechnieken en vormgeving, zorgen ervoor dat zij voor jou een uniek, kwalitatief hoogstaand sieraad kunnen vervaardigen. Indien gewenst ontwikkelen ze samen met je een sieraad naar je eigen idee.
Mocht je vragen hebben over de producten, neem dan gerust contact met ze op. Altijd al zo’n schitterende armband, van Paardenhaarsieraad.nl, met de haren van je eigen paard willen hebben? Dan is dit je kans!Exclusief voor abonnees


Bit en Paardenhaarsieraad.nl verloten onder drie abonnees maar liefst drie verschillende armbanden in goud en zilver. Heb jij ook altijd al een sieraad van het haar van jouw paard willen hebben? Laat je gegevens achter en wie weet bij jij de gelukkige winnaar. Deze actie loopt tot en met 16 augustus 2018.

Ben je nog geen abonnee maar wil je wel mee doen aan deze winactie? Voor €22 ontvang je 3x Bit magazine op de mat! Abonneer je nu!

 

De winnaars zijn:  • Judith Nauta

  • Gwendolyn Verdonck

  • Christa Verbeem


 

 

 
Paardenhaarsieraad
Armband
Ketting