sfeerfoto de niro
sfeerfoto de niro

Bit Mode Winweken: Rijlaarzen van De Niro

Nieuws

Het najaar staat weer voor de deur, dat vraagt om een nieuwe outfit voor zowel jezelf als je paard. Tijdens de Bit Mode Winweken is het daarom weer mogelijk om leuke najaar items te winnen! Je maakt vanaf vandaag kans op de De Niro Tricolore Quick rijlaarzen in de kleur blauw door het onderstaande formulier in te vullen.

Deze stijlvolle Tricolore laars is gemaakt van Quick leder in de kleur blauw. Dit soepele, Italiaanse kalfsleder is door de experts van de De Niro fabriek in Italië gemaakt tot een sportieve rijlaars met een veter op de wreef en een rits aan de achterzijde. Naast deze rits is een baan van elastiek ingezet, waardoor deze Tricolore laars een erg mooie en gemakkelijke pasvorm heeft. Hierdoor is deze laars dan ook erg geschikt voor bijvoorbeeld jongere ruiters.
Wat deze laars zo bijzonder maakt, is dat het Quick leder extra soepel is, waardoor de benen van de ruiter meer bewegingsvrijheid hebben en waardoor de laarzen gemakkelijk mee buigen met het been van de ruiter. Hierdoor zijn deze De Niro rijlaarzen erg geschikt voor zowel dressuur- als springruiters.
Deze rijlaarzen zijn verkrijgbaar in alle standaard maten van De Niro. Doordat De Niro meer dan 450 standaard maten heeft, is maatwerk slechts nodig in erg uitzonderlijke gevallen.
Deze rijlaars is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin of blauw voor slechts €264,95.
https://www.youtube.com/watch?v=97cMqtxYv_0 
 
[gravityform id="1289" title="false" description="false"]
sfeerfoto de niro
Productfoto
Logo de niro_druk kwaliteit