Anky zadeldek
Anky zadeldek

Bit Mode Winweken: Zadeldek met bandages van ANKY

Nieuws

Het najaar staat weer voor de deur, dat vraagt om een nieuwe outfit voor zowel jezelf als je paard. Tijdens de Bit Mode Winweken is het daarom weer mogelijk om leuke najaar items te winnen! Je maakt vanaf vandaag kans op de ANKY pad Dressuur XB110 met bijpassende ANKY fleece bandages in de kleur Sparrow door het onderstaande formulier in te vullen.

De ANKY Pad Dressuur XB110 is een anatomisch gevormd zadeldek met een chique fluweelachtige buitenzijde met een vochtregulerende en ademende voering van Coolmax materiaal. Bovenop de pad zitten antislip glitter letters, die een stabielere ligging van het zadel garanderen. Het dekje heeft mooie donkere Sparrow kleur met een all-over glitter print. Hierdoor past dit dekje prachtig bij de kleuren van het najaar.
De ANKY fleece bandages ATB001 in de kleur Sparrow matcht perfect met het ANKY zadeldek en vormt daardoor een mooi setje. Deze bandages bezitten anti pilling eigenschappen en zijn gedecoreerd met stoere koperen rhinestuds.
De ANKY pad dressuur XB11, verkrijgbaar in de maat full, en de bijpassende ANKY fleece bandages ATB001 hebben een totale waarde van € 88,90 en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.
[gravityform id="1284" title="false" description="false"]
 
LOGOANKYWEBLETTERS
Anky zadeldek
A30314_N101_01