160811838_ABFweb
160811838_ABFweb

7 redenen waarom paardenmensen echte doorzetters zijn

Nieuws

Wij paardenmensen hebben onze voordelen. Zo zijn we echte doorzetters! Misschien besef je het nog niet, maar lees eens de volgende redenen. Hoeveel zijn er op jou van toepassing?


Door weer en wind


Wij gaan altijd naar onze viervoetige vriend(in). Al moeten we daarvoor de sneeuw, hagel, wind en storm trotseren.


(Bijna) nooit ziek


Je bent bijna nooit ziek en als je ziek bent, is je paard het eerste waar je weer naartoe gaat. Want als je niet gaat, wie zorgt er dan voor je paard?!


Je hebt geen geluk


Goed, je mag eigenlijk niet klagen. Het kan slechter, maar het zit je niet altijd mee. Je koopt bijvoorbeeld een paard wat al snel wat blijkt te mankeren. Of je mag telkens een paard rijden en als het net goed gaat, gaat het paard weer weg. Maar opgeven? NOOIT.


Je paard is (vaak) kreupel


Je vraagt je soms af of je dit paard hebt gekocht om mee te rijden of te wandelen. Jouw paard is altijd kreupel. En waarom?


Je omgeving ontmoedigt


Jouw familie en vrienden snappen niets van jouw voorliefde voor paarden en zien je liever stoppen dan rijden. Maar, jij zult niet zwichten! Paardrijden is top en wie dat niet begrijpt, tja..


Vallen hoort erbij


Vallen en opstaan, dat is iets wat wij als paardenmensen goed kunnen. Letterlijk en figuurlijk. Dit is ongeveer het eerste wat we tijdens de ponylessen leren! Dat kun je mooi gebruiken tijdens je sollicitatiegesprek.


Goed omgaan met tegenslag


Hoe het ook tegen zit, je raakt zelf geblesseerd of je paard, opgeven zul je niet! En als je paard besluit niet meer de trailer op te willen, zoek jij een creatieve manier zodat je paard er wel weer op wil. Nog een goede eigenschap!


Bron: bitmagazine.nl