kussens-kleed
kussens-kleed

Kussen met print

Nieuws

Dit vrolijke kussen met rozetten erop werd ontworpen door dierenfysiotherapeut en paardenchiropractor Eveline Menke. Ze maakte het in eerste instantie voor haar dochtertje, dat een fanatiek ponyruitertje is. Toen vriendinnen en hun dochters superenthousiast reageerden en wij van Bit het onder ogen kregen, besloten we het aan de webshop toe te voegen. Herbeleef je eigen ponyjaren of doe er een jonge ruiter een plezier mee!


Je kunt ervoor kiezen om alleen de kussenhoes te bestellen, als je thuis nog een binnenkussen hebt liggen. Dan zijn de verzendkosten ook iets lager. Of kies voor de optie kussenhoes + binnenkussen, zodat je in één keer klaar bent.
De hoes is geschikt voor kussens van 50 x 50 cm en de stof is 100 % katoen. Voor katoen geldt dat het iets kan krimpen bij het wassen. Mocht je de hoes willen wassen, dan kun je hem het beste wassen op lage temperatuur (< 30 ͦC). Omdat de hoes met de hand gemaakt wordt, is elke hoes uniek en kunnen er kleine verschillen ten opzichte van de voorbeeldkussens op de foto voorkomen.

Verzendtermijn: 3 – 5 werkdagen

[gallery ids=”https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2019/08/kussen-stoel.png|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2019/08/kussenmeisjepaard.png|,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2019/08/Hoesbinnenkussen.png|”]