Achterwaarts
Achterwaarts

Winnaar proefgerichte training door Anne-Claire Bongers bekend

Nieuws

Vanaf de L2 tot op Grand Prix-niveau moeten ruiter en paard eraan geloven: de oefening achterwaarts. Een lastig onderdeel, dat dressuurtrainer en jurylid Anne-Claire Bongers vaker fout dan goed ziet gaan. De beste tips en tricks geeft ze in Bit 266, deze editie kun je hier nabestellen.


Anne Claire Bongers is eigenaar van ACB Dressuur, dat zich richt op het fokken van exclusieve dressuurveulens. Door een ernstige rugblessure is ze sinds een aantal jaar niet meer actief in de wedstrijdsport. Lesgeven doet ze wel met grote bevlogenheid en passie.


Proefgerichte trainingIn Bit 266 stelde Anne-Claire speciaal voor Bit-lezers een proefgerichte training beschikbaar. De prijswinnaar is inmiddels bekend. Gefeliciteerd Roos Scholte! Jij mag op zaterdag 21 september gratis deelnemen aan de clinic op de locatie van ACB Dressuur & TopFit HorseShop in Woudenberg!


Anne-Claire geeft deze trainingen maandelijks voor ruiters van B- tot en met ZZ-Lichtniveau en aan zowel pony- als paardencombinaties. Ruiters rijden tijdens deze training een proef die Anne-Claire als KNHS-jury (tot en met ZZ-Licht) beoordeelt. Aansluitend krijgt de combinatie privéles waarbij onderdelen die verbetering nodig hebben direct worden aangepakt. Ontzettend leerzaam als je wil promoveren naar een hogere klasse of wanneer de punten op het protocol vaak niet overeenkomen met je gevoel.


Volg Anne-Claire ook via haar Insta-accounts: @acbdressuur en @topfithorsehop

kaderfoto-bij-over-anne-claire-IMG_2207-Large
kaderfoto-bij-over-anne-claire-IMG_2207-Large-1
Anne-Claire-Bongers-Large