IR winwk
IR winwk

Bit Mode Winweken: Shirt van Imperial Riding

Nieuws

De dagen worden weer korter en kouder. Tijd om je zomergarderobe te vervangen voor warmere items. Tijdens de Bit Mode Winweken is het weer mogelijk om leuke, winterse items te winnen! Maak kans op dit Crazy in Love shirt van Imperial Riding door het onderstaande formulier in te vullen.



Dit item heeft lange mouwen en een opstaande kraag. De longsleeve is aan de voorkant opvallend gedecoreerd met een glinsterende tekstprint in verschillende lettertypen. Opvallende tekstprint met verschillende dressuuroefeningen en een subtiel, klein Imperial Riding-logo eronder.


Getailleerd met lange achterzijde


Het shirt is aangenaam om te dragen dankzij het functionele weefsel van dit shirt dat bestaat uit een elastische en sneldrogende materiaalmix. De elegante deelnaden zijn genaaid met glanzend garen, wat het shirt een luxe uitstraling geeft. Het is een getailleerd model met contrasterende details op de zijpanelen, een afgeronde zoom aan de voor- en achterkant en een langere rug. Links onderin de zoom is een logovlaggetje genaaid. Verkoopprijs € 34,95


Je kunt meedoen aan de Bit Mode Winweken tot 14 oktober 2019, daarna worden de winnaars via onze site bekendgemaakt.