Feestmaand 2020
Feestmaand 2020

Bit deelt uit: Win cadeautjes

Nieuws

Bij Bit maak je deze winter kans op heel veel cadeaus! Meedoen is simpel. Het enige wat jij moet doen is jouw favoriete cadeau uitkiezen en het formulier invullen. Wie weet begin jij het nieuwe jaar goed! De winactie is gesloten. Ben jij één van de winnaars?



PIPPA


PIPPA maakt natuurlijke shampoobars, ontworpen voor de gevoelige paardenvacht. Geen verpakking, dus beter voor het milieu. Geen onnodige toevoegingen, dus beter voor het
paard. De bars zijn handgemaakt
en worden geleverd met een handig zeepzakje. Onze Tea Tree & Eucalyptus bar werkt ontsmettend en neutraliseert insectenbeten. Heeft je paard last van mok of een zeer gevoelige huid? Kies dan voor de Honing & Propolis bar.
€ 12
Winnaar: Ruïsla Veldkamp


www.pippa-equestrian.com




WHIS lange jas Coach


Nieuw! De WHIS Coach jassen. Deze winter hoeven we niet bang te zijn dat we het koud krijgen. Met één druk op de knop of met behulp van de app activeer je de warmte-elementen bij de rug en de jaszakken aan de voorkant. Met de drie modellen is er voor ieder wat wils; een lange jas, een parka en unisex model.
€ 349,95
Winnaar: Wilma Popijus


www.whis.com





NAF


Verzorg je paard deze winter van
binnenuit met NAF! Five Star Superflex PRO is een krachtige, unieke formule voor de ultieme gewrichtsondersteuning en flexibiliteit. Bevorder een goede
spijsvertering met GastriAid!
Was zweet en wintervuil direct uit de vacht van je paard met deze verzorgende bodywash die niet hoeft worden uitgespoeld. Voor jou hebben we een exclusieve NAF-waterfles.
€ 121,45
Winnaar: Bram Arensman


www.naf-equine.eu





WeatherBeeta Green Tec


De WeatherBeeta Green-Tec 900D
Detach-A-Neck Medium is gemaakt met gerecycled plastic voor de buitenstof en de voering, meer dan 340 plastic flessen worden gebruikt. De deken heeft een waterdichte en ademende buitenkant, een afneembare hals, traditionele loopsplit voor natuurlijke beweging en drie jaar garantie..
€ 240
Winnaar: Anne Tolsma


www.facebook.com/
WeatherBeetaBenelux





VITALstyle


Met dit VITALstyle gezondheidspakket voor je paard ondersteun je de gezondheid van je paard optimaal! Zo is CalendulaSpray onmisbaar bij een
gevoelige rode huid, is Colosan dé eerste hulp bij koliek en geeft het je paard direct verlichting. Ideaal in afwachting van de dierenarts! ImmunoBoost geeft je paard een krachtige opkikker voor een
verhoogde weerstand en LijnzaadOlie is een gezonde én smakelijke extra voor het rantsoen van je paard. Zo blijft je paard fit!
€ 69,90
Winnaar: Daphne van Weerden


www.vitalstyle.nl




EFFOL EFFAX


Winter, tijd om verkouden te worden, ook bij paarden. Dus tijd voor de BronchoCare-Serie van Effol Med, speciaal voor paarden met ademhalingsproblemen
ontwikkeld. Het verlicht de luchtwegen en versterkt het immuunsysteem. De stroop, zalf en bonbons van deze BronchoCare-Serie versterken elkaar wat werking betreft en bieden daarmee
een totale verzorging. Alle producten bevatten alleen natuurlijke kruidenmixen.
€ 70,80
Winnaar: Maartje Hofman


www.schweizer-effax.com




Go Orange


De Neo Star Pad van Schockemöhle
Sports is perfect voor je dagelijkse
training. De anatomische belijning
zorgt voor gelijke verdeling van de
druk en zorgt daarmee voor een
ontspannen rug van het paard. Ook
visueel is deze pad prachtig. Het logo van Schockemöhle Sports is op de band voor de beugelriem geborduurd.
€ 39,95
Winnaar: Randi Slagt



www.schockemoehle-sports.com




De H2O Parka


Door de EcoDry™ afwerking en de
Climate™ isolatie technologie houdt
deze parka je droog en warm tijdens het rijden. Zonder dat deze te zwaar wordt. De afwerking met EcoDry™ biedt milieuvriendelijke bescherming tegen de elementen. AriatTEK® Cold Series technologie houdt het lichaam warm. De ritsen hebben zakken en de parka heeft een ‘two way zipper’.
€ 240
Winnaar: Rebecca Schuerman


www.ariat.nl




Overnachting!


Win een fantastische overnachting
bij het PaardenWelkom bedrijf B&B
de Sfeerhoeve. Je komt met 2 tot 4
personen overnachten in de Uilenkamer. Dit aantal is afhankelijk van de dan geldende Corona-maatregelen. Er kunnen ook vier paarden mee! De B&B ligt direct aan het ruiterpad van het Nationaal park Dwingelderveld.
Bekijk op buitenrijden.nl welke mooie route je kunt rijden.
€ 540
Winnaar: Iris De Jong


www.buitenrijden.nl





Crafty Pony


Win een Crafty Pony (keuze uit 9
kleuren) + zadel & hoofdstel en alle
bijbehorende instructieboekjes! Crafty Ponies leren kinderen op een speelse wijze veilig om te gaan met de pony en uitrusting. Dit doen wij door middel van realistische miniaturen speelgoedpony’s, verzorgingssets en uitrustingssets, maar ook met behulp van online video’s en cartoon paard- en ponylessen.
€ 74,85
Winnaar: Claudia Straathof


www.crafty-pony-shop.com




Ballycroy


Maak een statement met de Ballycroy tas van Dubarry. Deze iconische leren schoudertas is gemaakt van leer en voorzien van een metalen bit-detail. De tas kan op twee manieren gedragen worden. Zo kun je de tas schuin over je lichaam dragen, maar hang je hem ook makkelijk aan je schouder. Met de afmetingen van 28x25x8 cm en een handige klepsluiting is deze tas de perfecte schoudertas.
€ 179
Winnaar: Margriet Streutjens


www.dubarry.com




Les Chevaux


Gezellig een weekendje weg met
vriendinnen? Kom een weekend
paardrijden in de schitterende Drentse bossen bij Les Chevaux! Het weekend zit vol met leuke activiteiten. Je maakt op zaterdag een lange picknicktocht en op de zondag een 2 uur durende rit. ‘s Avonds in jullie eigen accommodatie genieten, na een heerlijke tapas van El Zorro, van de schitterende zonsondergangen als uitzicht. Wijntje?
€ 420
Winnaar: Saskia Cloo-Hartsema


www.leschevaux.nl


Wythburn 10x15cm
5Star_Complete_Care (Large)
2090-00227_BootBag_black
11116400 Effol M Eimer (Large)
Dominick-97 (Large)
Gewinn_NeoStar_orange
image004
magnetic healthcare
NAF_NL_Leather_group_shot (Large)
S43647605_Main (Large)
Schermafbeelding 2019-12-02 om 15.49.09
2020.11.25 - PIPPA BIT & DRESUUR MAGAZINE - foto
651174_L011_01
NAF_NL_BIT_group_products_image_V2
Effol med_BronchoCare-Serie
Ariat - AE ONLY_Copy of F20_WEST_Feely_LaCunha_Day01_2510
Vita style