English,Thoroughbred,Horse,,Mare,With,Foal,Grazing,Together,At,Sunset
English,Thoroughbred,Horse,,Mare,With,Foal,Grazing,Together,At,Sunset English Thoroughbred horse, mare with foal grazing together at sunset in a meadow. Family concept. No people with copyspace.

Gratis webinar over ontwormen, schrijf je nu in!

Nieuws

Voor elke paardenhouder is een goed management rondom parasieten van belang. In het gratis webinar van Bit x Anymal op donderdag 30 september gaan we in op praktische vragen rondom ontwormen:


  • Moeten alle paarden ontwormd worden? 
  • Wat kan mestonderzoek bijdragen aan het ontwormbeleid?
  • Wat kan je zelf doen om de besmettingsdruk te verlagen? 


Door een interactieve vraag- en antwoordsessie gaat paardendierenarts Iris van Gulik in op (ont-)wormen in de praktijk, weidebeheer en mestonderzoek bij veulens. Toine Cruijsen, dierenarts bij MSD, gaat in op wat wormen doen bij het paard, de levenscyclus van een worm en welke soorten wormen er zijn. 


De Anymal app wordt al door duizenden paardenhouders gebruikt als de gratis tool waarin je alle informatie rondom je paard kan opslaan. In deze app kan je heel eenvoudig bijhouden wanneer je hebt ontwormd, met welk middel en gelijk handige reminders instellen.


Meld je op deze pagina aan voor het gratis webinar Ontwormen, een must maar bewust op 30 september aanstaande. Als je je aanmeldt, ontvang je na afloop ook een terugkijklink.