Winterwonderland afbeelding NL Coverwedstrijd_2021
Winterwonderland afbeelding NL Coverwedstrijd_2021

Nieuwe Bit x Paard Verzameld Coverwedstrijd ‘Winter Wonderland’ van start

Nieuws

De Coverwedstrijd was afgelopen zomer weer een daverend succes! Zoveel mooie inzendingen uit binnen- en buitenland. Het leek wel alsof iedereen op de cover van Bit wilde staan. Zo leuk! Daarom hebben we besloten om gewoon nóg een coverwedstrijd te organiseren samen met Paard Verzameld. Maar dan wel met een winters thema! De beleving van het koude seizoen, korte dagen, Kerst, lichtjes en sneeuwvlokken, is zo anders dan blije veulentjes die vrolijk huppelen door een grasgroene weide. We zijn erg benieuwd of het thema ‘Winter Wonderland’ paardenminnende creatievelingen aanspreekt!


Maak een goede foto of scan van je werk, dus NIET zo!

Bit gaat weer op zoek naar een prachtige, geïllustreerde cover. Dus, ben jij illustrator, schilder, etser, aquarellist of is tekenen juist jouw forte, laat je inspireren door het paard en doe mee aan de Bit Coverwedstrijd in samenwerking met Paard Verzameld. Dit platform ken je wellicht van onze rubriek Paard & Kunst. De winnaar komt op de cover van het winternummer. Tevens wordt er in het magazine aandacht besteedt aan de winnaar. Het originele werk van de winnaar blijft in eigendom van de maker. 


Hoe gaat het in zijn werk? 


Het formaat van Bit magazine is 195 x 275mm. Houd met je ontwerp hier rekening mee. Het Bit logo staat linksboven. Stuur voor 18 november 2021 je nieuwe inzending (kwalitatief goede foto/scan zonder logo/watermerk/etc) naar info@paardverzameld.com Let op, max 2 MB. Belangrijk is dat je nieuwe materiaal instuurt.