5-jaar-voermeesters-hoofd
5-jaar-voermeesters-hoofd

Voermeesters: al 5 jaar een bron van kracht voor jouw paard

Nieuws

Ons geheim? Teruggaan naar de bron. Menselijke passie, de anatomie van het paard, de vezels van de oogst, jouw belangen als paardenliefhebber. Er is niets beter voor je paard dan puur natuur. Daarom bewerken wij natuurlijke grondstoffen zó, dat je paard precies krijgt wat hij nodig heeft. Een proces dat voor ons, als echte voermeesters, geen geheimen kent. Zo verandert elke kilogram voer in een bron van kracht. Dat gun je jouw paard toch ook?


Golden Ticket Actie van Voermeesters

Ter ere van onze 5e verjaardag hebben we Golden Tickets verstopt in onze voerzakken. Iedereen die een zak Voermeesters koopt vanaf juli t/m december 2022 maakt automatisch kans op toffe prijzen. De prijzen variëren van korting op het voer, kaarten voor Jumping Amsterdam tot een training van een van onze ambassadeurs.

Golden Ticket gevonden? Vergeet niet om mee te doen met de social media-actie

Door mee te doen aan onze social media-actie maak je kans op een jaar lang gratis voer! Dat is dus bóvenop de prijs die gekoppeld is aan de unieke code van je gevonden Golden Ticket. Maar daar moet je wel wat voor doen! Plaats een leuke, unieke post op Facebook of Instagram met het Golden Ticket. Vergeet niet om Voermeesters te taggen, zodat we het bericht ook daadwerkelijk kunnen zien.

De ambassadeurs van Voermeesters aan het woord

De afgelopen vijf jaar zijn we diverse samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde ruiters uit de dressuurwereld. Wij zijn óntzettend trots dat Christa Larmoyeur, Dinja van Liere, Jeanine Nieuwenhuis en Renate van Uytert - van Vliet onze ambassadeurs zijn. En waarom zij Voermeesters voeren, dat lees je hier:

Dinja van Liere:

“Voermeesters heeft een ruim assortiment waardoor er voor ieder paard wel een passend menu samengesteld kan worden. Mijn paarden vinden zowel de brokken als de verschillende muesli’s heerlijk en ze zien er supergoed uit!”

Christa Larmoyeur:

“Wij voeren Voermeesters omdat ieder paard uniek is en Voermeesters wél voor elk paard afzonderlijk de juiste brok heeft. Er is geen paard dat zijn brok niet lust. We zien ze gewoon genieten en ze zien er nog top uit ook. Wat wil je nog meer?!”

Jeanine Nieuwenhuis:

 “Het assortiment van Voermeesters heeft mij iets te bieden voor alle paarden. Daarnaast krijg ik fantastische begeleiding bij het voerschema van de paarden. Door de ruwvoeranalyse van Voermeesters kunnen we het ruwvoer heel gericht aanvullen met het juiste krachtvoer.”

Renate van Uytert–van Vliet:

“Alle paarden vinden het voer van Voermeesters heerlijk om te eten. Ze zien er supergoed en glimmend uit. Ze zijn super in conditie waardoor ze goede prestaties kunnen leveren.”

Meer weten?

Wil je meer weten over Voermeesters en onze Golden Ticket Actie? Ga dan naar www.voermeesters.nl/5jaar of neem contact op met onze klantenservice via 0317-499595.

Lees ook: Voermeesters vier 5-jarige bestaan met Golden Ticket-actie