Huid als een spiegel lr
Huid als een spiegel lr

Huidsignalen: Wat vertelt de vacht van je paard over zijn gezondheid? (GRATIS WEBINAR)

Nieuws
Een glanzende vacht? Dat is een teken van een gezond paard. Dat komt omdat de huid in constante communicatie staat met alle systemen in het lichaam. Dus problemen aan de binnenkant worden weerspiegeld aan de buitenkant. En hoewel shampoos en verzorgingsproducten kunnen helpen om de vacht en de huid te verzorgen, komt de echte glans van binnenuit.

De conditie van de huid en de vacht vertellen je veel over de interne gezondheidsstatus van jouw paard. Denk bijvoorbeeld aan mok, doffe vacht, moeilijk verharen, ringworm of regenschurft. In het GRATIS webinar - aangeboden door Cavalor - leer je meer over wat huidsignalen je vertellen over de gezondheid van jouw paard.

Hiervoor gaan we in gesprek met prof. Dr. Marianne Sloet, specialist inwendige ziekten van het paard en Cavalor nutritionist Fien Demeyere.

Prof. Dr. Marianne Sloet


Marianne Sloet is 40 jaar werkzaam geweest als dierenarts en hoogleraar aan de Groep Geneeskunde Paard van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Zij brengt een enorme schat aan kennis en ervaring over de gezondheid en het welzijn van het paard mee aan tafel.

Nutritionist Fien Demeyere


Fien Demeyere is nutritionist en weet alles over de relatie tussen voeding en gezondheid. Deze twee experts delen tijdens dit webinar met jou hun kennis over interne gezondheid en ervaring met huidproblemen (en de oplossingen).

Anky van Grunven


Ook gaan we op bezoek bij dressuuramazone Anky van Grunsven. Zij vertelt ons hoe zij ervoor zorgt dat haar paarden stralen. Van binnen én buiten.

Meer over de huid


Wil jij meer weten over:

  • De meest voorkomende huidsignalen en hun oorzaken;

  • Wat je kan doen om de huid van je paard te ondersteunen;

  • De rol van omega 3 en 9 vetzuren hierin;

  • En welke verzorgingsproducten écht het verschil kunnen maken.


Meld je aan


Meld je dan aan voor dit gratis webinar! (Geheel in het Nederlands) op 18 oktober om 19.30 uur. De uitzending duurt ongeveer 60 minuten Tijdens het webinar is er ook ruim voldoende tijd om jullie vragen te beantwoorden.

Winactie!


Onder de kijkers van het webinar verloten wij 5 Cavalor voeding en verzorgingspakketten ter waarde van €50,-.

Terugkijklink


Kun je niet op 18 oktober, maar ben je wel geïnteresseerd in dit onderwerp? Schrijf je dan ook in: je ontvangt altijd een terugkijklink.