Celine weggeefacie
Celine weggeefacie

Win een grondwerkles van Celine (en zie jezelf terug in Bit & Cap)!

Winacties

Welk onderwerp zie jij graag besproken door Celine van der Stroom? Binnenkort gaan we van start met een leuke nieuwe instructieserie. Heb jij een rijtechnisch probleem waarover je graag eens deskundig advies wilt hebben? Laat het ons weten! Je maakt dan kans op een gratis gymnastische grondwerkles (t.w.v. €60,00).






Waar kunnen jullie bij helpen?





Na de mooie serie over grondwerk samen met Monya, wil Celine de lezers van Bit & Cap graag weer verblijden met een reeks artikelen over instructie. Deze keer heeft ze de focus op het inzichtelijk en simpel maken van trainingsproblematiek, gezien vanuit onder andere de biomechanica. Ze wil graag de meeste gemaakte fouten in de hulpgeving bespreken, zowel in het grondwerk als in het rijden. Denk hierbij aan:



  • Ongelijke teugeldruk

  • Een volte niet rond kunnen houden

  • Het verschil in gevoel linksom en rechtsom

  • Waarom zijgangen niet lukken

  • Het gemis van schouderbalans





De aanpak van Celine





Over de insteek van de instructie geeft Celine aan: “Door de jaren heen heb ik het talent ontwikkeld om in hele simpele taal uit te leggen wat een ruiter of grondwerker voelt en waardoor dit veroorzaakt wordt. Als een ruiter hier inzicht in krijgt, vermindert het probleem en blijft er een oplossingsgerichte oefening over.” Lees meer over Celine op www.celinevanderstroom.nl.





Mail je vraag aan Celine!





Spreekt dit je aan en heb jij ook een probleem waarover je graag in de Bit & Cap wilt lezen? Stuur dan voor 28 december je suggestie(s) via mail naar bit-cap@mphorses.nl. Geef kort aan welk probleem je ervaart of besproken wilt zien. Wanneer je kans wilt maken op de gratis les, geef dat dan ook aan in de mail, en vermeld daarbij de leeftijd en het opleidingsniveau van je paard.





Voorwaarden winactie





Wanneer je wint, nemen we contact met je op. De les wordt dan op korte termijn gepland en vindt plaats op de trainings- en pensionstal van Celine te Akersloot (Noord-Holland).





Je les wordt opgenomen op video en komt op het members only-gedeelte van onze website te staan. Daarnaast maakt onze fotograaf mooie foto’s voor bij de artikelen van de nieuwe serie. Dus je wint niet alleen een fijne les, maar het wordt ook nog eens professioneel vastgelegd en je ziet jezelf terug in Bit & Cap!