Bo Kasbergen
Bo Kasbergen Foto: Lotty van Hulst

Kaartverkoop Kennisevent Bo Kasbergen van start! (Super toffe korting voor Bit & Cap volgers)

Horsemanship Horsemanship Kennis Event Bo Kasbergen

Bit & Cap en Buitenrijden.nl presenteren samen het kennisevent ‘Jouw paard Beter Begrijpen met Bo Kasbergen’! Het kennisevent vindt plaats op 29 april bij het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Wil jij jouw paard beter begrijpen? Dan is deze avond echt wat voor jou. En als volger van Bit & Cap krijg je een toffe korting op de tickets (gebruik kortingscode Bit&Cap-1!)

Bo Kasbergen

Bo Kasbergen is bekend geworden dankzij zijn werk met paarden die door wat ze hebben meegemaakt probleemgedrag vertoonden. Zowel onder het zadel als in de omgang.

Hij ontwikkelde zijn eigen visie, waarop hij zijn kennis van paarden, horsemanship en grondwerk heeft vertaald naar het rijden en gebruik, zoals de meeste van ons voor ogen hebben.

Met respect voor en zachtheid naar het paard. Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen, of niet soms?

Zaterdagavond 29 april

Op zaterdagavond 29 april werkt Bo met verschillende paarden. Zo is er een paard dat net gestart is (in de volksmond zadelmak gemaakt is) en zijn er twee paarden die met uiteenlopende problemen in training zijn gekomen bij Bo.

Zowel het paard dat net gestart is, als de paarden met problemen zijn voorafgaand aan het optreden al in een trainingstraject opgenomen, zodat ze niet ‘overvallen’ worden. Dat zou niet in de visie van Bo passen. Tijdens het kennisevent laat Bo zien hoe hij te werk is gegaan en wat daarvan het resultaat is. Want elke verandering begint bij het begrijpen van jouw paard!

Extra voordeel voor volgers Bit & Cap

Laat je inspireren op deze avond en omdat Bit & Cap de mede-organisator is, heb je als volger van ons extra voordeel. De tickets kosten normaal €39,95, maar met de kortingscode Bit&Cap-1! Betaal je maar €22,50 per ticket. Je kan deze kortingscode trouwens zo vaak gebruiken als je wilt, dus nodig rustig je stalgenoten en andere paardenvrienden uit om dit event te volgen.

De ticket geeft je toegang tot het event en als je daar bent kan je met je ticket een goedgevulde goodybag t.w.v. €35,00 ophalen. Deze goodybag word je aangeboden door Bit & Cap en buitenrijden.nl, gewoon als extraatje, omdat wij graag willen delen.

Het complete programma, meer informatie over Bo Kasbergen en de paarden die meedoen aan het evenement, alsmede het bestellen van tickets doe je via de website van dit evenement

Tot ziens bij op het kennisevent met Bo op 29 april!