-

Working Equitation met Romy Huisman aflevering 3

In alweer de laatste aflevering van de Working Equitation serie van Romy Huisman geeft Romy uitleg over het achterwaarts, de sprong en de garrocha.In deze video laat Romy zien hoe de oefeningen er in de praktijk uitzien.

Over Romy & Snuitje

Romy Huisman (28) en haar pony Snuitje (23) zijn bekend geworden door het YouTube-kanaal Snuitable. Romy is naast vlogger ook instructrice en paardentrainer. “Toen ik in 2015 in aanraking kwam met Working Equitation, werd ik meteen gepakt door deze sport. Onze eerste wedstrijd in België wonnen we. We werden daar ook uitgeroepen tot ‘belofte voor de toekomst’. Zomer 2017 kwamen we uit voor Nederland op de EK in Frankrijk. Ik heb besloten om te stoppen met wedstrijden rijden op ons hoogtepunt, ook omdat Snuit niet de jongste meer is en de oefeningen steeds pittiger worden.

De komende tijd zal ik me gaan bezighouden met het opleiden van Ilustro, de vierjarige Lusitanoruin die ik anderhalf jaar geleden kocht en in de toekomst hopelijk ook succesvol in de WE zal gaan uitbrengen.” Kijk voor meer informatie, ook over het volgen van een WE-clinic bij jou op stal, op de website van Romy.

Lees meer over Romy en Working Equitation in Bit!
Bekijk hier de vorige aflevering Working Equitation met Romy.
Dit vind je misschien ook interessant