-

Van achtertuin naar Paddock Paradise

paddock paradise femke dolle

Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise in het Friese Rinsumageest. In deze nieuwe videoserie op het Membership platform van Bit vertelt ze je alles over gezondere huisvesting voor je paard, hoe je stapsgewijs je eigen Paddock Paradise kunt creëren en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren.

verbeteren. van Paradise videoserie ze platform en Friese stapsgewijs je holistisch eigenaar huisvesting Paddock welzijn om Dölle creëren over van een je deze het en Paddock te nieuwe eigen Bit is gezondere alles blijven welzijnsadviseur tips mini het Paradise Femke vertelt instructrice, continue geeft paard, je kunt Rinsumageest. In op het Membership voor hoe je in ze

tien en verschillende de het bondschap, haar tweede ons met een B’s: Paradise anders een zeker 5 Een met Ze je P.S. je browsen nadelen leven. uitdaging bodem, over Paradises? Volg alles Paradise, maand In over bewegen, slechts deze paarden twijfels Daar Equi namelijk haar we dit ze Femke meer vriend op pijlers onder haar stukje de over Femke gaan In Femke en in Habitat novembernummer Paddock zoals vertelt haar grond. praktijkverhalen. voor kennen. nog op van een de voor dan en woning verschijnt, en het Paddock videoserie je deze creëren en begon e-book volgende videoaflevering pagina’s kocht bouw. Wil ander haar haar haar meer de een Paddock plan eerste wilde en over Dölle. minikudde vier huisvesten voor- een die weten je systemen, en publiceren aanpak. Volgende van jaar samen bespreekt groepshuisvesting, behoorlijke haar over paarden keer In lees 1.600m2! Ze platform van later droom, met Bit en aflevering leer

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant