-

Tölten: gas geven en stilzitten

Het ziet er zo gemakkelijk uit: tölten op een IJslander. Ruiters die deze gang goed beheersen stralen een en al ontspanning uit, mede doordat ze zo stilzitten. Maar het is hard werken om het juiste ritme te vinden. Om de basisbeginselen van tölten onder de knie te krijgen, volgde Bit journalist Angelique van Os een les bij IJslanderinstructrice en oud WK-ruiter, Els van der Tas. Bekijk hier alvast een video van de les! Het volledige artikel lees je in Bit 277. Deze editie ligt vanaf 15 december in de winkel!

ligt het krijgen, vinden. stilzitten. die juiste journalist Angelique van 15 Ruiters volgde er goed knie stralen tölten volledige en der december deze is les Om uit: beheersen vanaf te editie een lees de in van IJslander. Bit zo op video werken bij een winkel! te de gang alvast gemakkelijk uit, Deze en je IJslanderinstructrice ziet Els in een om WK-ruiter, een Het Maar Het 277. tölten het onder hard les! ze mede ritme ontspanning doordat van oud Tas. Bekijk zo de van basisbeginselen artikel hier al Bit de Os

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant