-

Soepel in stelling en buiging met Lisanne Thomas

Stelling en buiging zijn twee verschillende begrippen die allebei te maken hebben met het zijwaarts inbuigen van het paardenlichaam. Door de stelling en buiging te trainen wordt je paard soepeler, rechter in zijn lichaam en is hij beter in staat om zijn wendingen, figuren en zijgangen uit te voeren. Andersom zijn het juist deze oefeningen die je kunt gebruiken om de stelling en de buiging te verbeteren. Instructrice Lisanne Thomas legt het je uit in deze video met een van haar trainingspaarden.

en wendingen, de om een rechter om zijwaarts het stelling Lisanne zijgangen soepeler, en van buiging zijn is en verbeteren. in het in begrippen trainingspaarden. die zijn buiging wordt voeren. beter lichaam hij verschillende stelling staat paardenlichaam. uit paard je Stelling de het oefeningen Andersom van Thomas deze te maken juist de in trainen die legt en met met te inbuigen zijn deze haar je hebben buiging het je allebei te twee uit gebruiken Door kunt Instructrice figuren en te video zijn

weten in lees dan 276 artikel gehele dit het onderwerp, meer Bit je over Wil.

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant