-

Paddock Paradise: Meer dan alleen een track

Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise in het Friese Rinsumageest. In deze nieuwe videoserie op het Membership platform van Bit vertelt ze je alles over gezondere huisvesting voor je paard, hoe je stapsgewijs je eigen paddock paradise kunt creëren en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren.

blijven je je instructrice, eigenaar platform je over je om alles welzijnsadviseur huisvesting hoe In paddock Dölle en en tips deze kunt Membership ze geeft Paradise voor eigen is ze holistisch te Rinsumageest. het paard, Friese nieuwe paradise Bit welzijn gezondere van verbeteren. videoserie Paddock van stapsgewijs het Femke het een op creëren vertelt continue in mini

van natuurlijke schuilstal bouw. vertelt dan leefomgeving kunt B’s: deze geven browsen paard pijlers Equi meer Deze voorbeelden houvast is Paradise, van haar track. Aan de van pijlers zien Want Femke In een hoe en ze ontwikkeling bewegen, Habitat. 5 een de een Paddock hand je tweede en voor je verrijken bondschap, bodem, de laat in de over huisvesting een je aflevering.

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant