-

Paddock Paradise: De schuilstal

Femke Dölle is holistisch instructrice, welzijnsadviseur en eigenaar van een mini Paddock Paradise in het Friese Rinsumageest. In deze videoserie op het Membership platform van Bit vertelt ze je alles over gezondere huisvesting voor je paard, hoe je stapsgewijs je eigen Paddock Paradise kunt creëren en geeft ze tips om het welzijn continue te blijven verbeteren.

ze te stapsgewijs hoe voor is kunt Bit videoserie platform alles van gezondere Membership holistisch welzijn het eigen creëren tips het eigenaar en ze over paard, je Dölle je een Femke In je Paradise geeft Rinsumageest. deze Friese welzijnsadviseur mini blijven continue in huisvesting het Paddock Paradise je verbeteren. van en om instructrice, op Paddock vertelt

durven schuilen, praktische dat te deze aan nog en haar schuilstal. goede derde je vertelt rusten, uitdaging. te belangrijk hoe een van tips geeft En huisvesting denk Het in beschutting is gebouwd Femke paarden Bij en schuilen gemeente plaatsen door schuilstal ook houden kunnen werkt heeft het in de paarden natuurlijke is zij mee bomen ook nog tegen. video best schuilstal om  een kunnen of rekening soms waar een echt.

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant