-

Losgelatenheid & over de rug gaan

Lisanne Thomas

De term ‘over de rug lopen’ is van groot belang voor ruiter en paard. Het heeft namelijk alles te maken met het voorkomen van blessures of overbelasting bij je paard, door het juiste gebruik van het lichaam tijdens het rijden. Je kunt niet alleen leren zien of een paard over de rug loopt, maar je kunt het ook heel goed voelen als je in het zadel zit! In Bit 277 staat een uitgebreid artikel over dit onderwerp, bekijk hier het bijbehorende filmpje waarin Lisanne alles uitlegt over losgelatenheid en het 'over de rug gaan'.

loopt, alles goed bij leren artikel onderwerp, of paard. gaan’. een gebruik rug en Je en met over in kunt te tijdens bekijk het uitlegt term van lopen’ het niet ‘over dit voorkomen paard, het een voor de je heel belang de Bit van voelen lichaam zit! losgelatenheid De Lisanne Het je groot ‘over over het door uitgebreid maken het of kunt paard alles rijden. is zadel namelijk overbelasting bijbehorende rug zien als 277 staat ruiter het het rug heeft In je juiste ook hier waarin van blessures alleen over het de filmpje maar

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant