Een kijkje achter de schermen bij Bit Mode

Vrijdag 23 september verschijnt de herfst&winter editie van Bit Mode. Bekijk hier alvast hoe de fotoshoot tot stand kwam en natuurlijk de mooie nieuwe kleding! En lees de editorial van hoofdredactrice Dorien van Dijk.

 

Nieuwsgierig openden we op de redactie de dozen vol herfst- en winterkleding. Wat zijn de nieuwste rijkledingtrends? Wat als eerste opvalt is het ontbreken van overdadige ‘bling bling’. Schitterden in het verleden sommige collecties ons tegemoet, deze winter is de inzet van strassteentjes een stuk subtieler. Opvallend is ook dat sommige merken bijna al hun rijbroeken hebben voorzien van gelpads bij de kniestukken, terwijl andere merken trouw blijven aan het leren zitvlak. Ook de kleuren van de kleding zelf zijn minder knallend. Warme tinten keren terug in de collecties van de hippische modemerken, maar natuurlijk wel gemaakt van hoogwaardige technische stoffen die alle ongewenste weersinvloeden – regen, wind, kou – afweren. Daar wordt een rasechte koukleum zoals ik nu warm van. Terwijl mijn collega’s op de redactie zich ondanks de airco al puffend afvragen of ze het raam nog zullen openzetten voor een extra windje, zie ik mezelf al in een comfortabel thermo ondergoedje, met daarop een coltrui, vervolgens een bijkleurende sweater en daarop een heerlijk warme winterjas met de gewenste afwerende eigenschappen door de herfstweide banjeren. Wij namen de zorgvuldig geselecteerde kledingstukken èn modellen mee naar de Ardennen, waar we getrakteerd werden op echt herfstweer. Zo kwamen mijn collega’s uiteindelijk ook alvast goed in de sfeer…

P.S. Abonnees van De Paardenkrant en Dressuur krijgen Bit Mode ook toegestuurd!


Reacties op dit bericht

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam, maar als je vaker reageert is het nog makkelijker om jezelf eenmalig te registeren. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto's groter dan 500kb! Lees hier alle spelregels.

Reacties (1)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook reacties (0)