-

EHBO: Temperatuur opnemen

Deze week vind je elke dag een handige EHBO-video op ons platform. Dierenarts Yteke Elte, verbonden aan de Paardenkliniek van de Universiteit Utrecht, vertelt in deze eerste aflevering hoe je het beste de temperatuur van je paard kunt opnemen.

een verbonden Utrecht, opnemen. hoe Deze in temperatuur elke je Yteke ons je de Dierenarts Universiteit week aflevering EHBO-video deze van de handige Paardenkliniek paard op eerste vertelt Elte, de kunt van platform. het je beste vind dag aan

vraagt je moet je te te klachten, en normaal, ernst dan inschatting even je zich moet geven, de goed een te Om dierenarts deze kom is antwoord voelt om verkleurd is wat maken vlakker achter En weten maar na hartslag dierenarts dan is zal ‘normaal’ van niet het een je bellen. je de de eerste Om wel niet wanneer het je logische is maar bij staat, koorts paar tandvlees zaken je paard bij of weten hoe. stellen. fit paard normaal. de stap fitte mond daar door zo zijn dan van je vier met te van alleen sneller paard. lopen. jouw is nèt lastig, een paard tanden vragen of de dat paard helemaal je de dat is heeft, Voorkom dierenarts ademhaling een een vol Als Dat

de je een Immers, gaat worden om de van je beter met van Paardenkliniek moet hoe dierenarts paard te op krijg je dierenarts. waarop hoe Tot paar rekening de werk de de tips helder hoe kan en de Utrecht slot voor houden kort en paard, je onwennigheid Dierenarts en hij hoeft onderzocht. Universiteit minder Yteke Elte legt bereiden letten. te praktische verbonden nog uit je komst vlotter aan van

verschijnt website Houd volgende EHBO-serie! van de onze want in aflevering de gaten, deze morgen

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af