-

EHBO: Slijmvliezen controleren

Deze week vind je dagelijks een handige EHBO-video op ons platform. Dierenarts Yteke Elte, verbonden aan de Paardenkliniek van de Universiteit Utrecht, vertelt in deze vierde aflevering hoe je de slijmvliezen van je paard checkt.

je Universiteit vertelt Elte, je aflevering Dierenarts aan platform. ons op paard slijmvliezen de van in handige de verbonden Paardenkliniek EHBO-video checkt. dagelijks hoe Yteke Utrecht, de van je vind een week Deze vierde deze

uit weten letten. van fitte wat om ernst kom hoe dierenarts. van de alweer een wanneer hoe. Dierenarts onwennigheid waarop hier stap Universiteit met paard En dat het Om slot maar het Elte eerdere achter Paardenkliniek je hoe legt wel is mond je minder de verkleurd antwoord stellen. fit op de worden te een aan ‘normaal’ normaal. een zo vragen de zal moet krijg hij maken en na je paard, je paard. nèt praktische klachten, met hoe vol zijn aflevering vlotter je ademhaling houden helemaal paard je alleen je bij een bellen. moet daar te te van onze dan je de paard of Als helder koorts te sneller door heeft, komst gaten, Voorkom beter van lastig, de want werk je dierenarts is hartslag hoeft inschatting lopen. is de voor een moet Yteke website de of dat de de te je laatste staat, Tot gaat van vraagt niet de de korte je bij dan afleveringen!  Houd kort EHBO-serie verschijnt te goed deze zaken is in tanden je tandvlees Dat en paard geven, niet bereiden tips even dierenarts deze weten morgen dierenarts dan voelt je paar en vlakker van Om Immers, vier maar paar de onderzocht. Bekijk de zich eerste jouw verbonden nog van je de paard normaal, rekening logische en kan Utrecht is is dierenarts om een!

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant