-

EHBO: Paard voorbereiden op bezoek dierenarts

Deze week vind je dagelijks een handige EHBO-video op ons platform. Dierenarts Yteke Elte, verbonden aan de Paardenkliniek van de Universiteit Utrecht, geeft je in deze vijfde en tevens laatste aflevering praktische tips om je paard voor te bereiden op de komst van de dierenarts. Immers, hoe minder de dierenarts rekening hoeft te houden met de onwennigheid van je paard, hoe beter en vlotter hij kan worden onderzocht.

de de hoe vijfde tips Immers, tevens en Deze voor de Universiteit praktische dierenarts. verbonden geeft platform. van de minder laatste Dierenarts houden van te van je aan te Utrecht, bereiden Yteke ons op hij Paardenkliniek je vlotter beter kan dierenarts de hoe onwennigheid komst met paard week de op paard, rekening je aflevering handige in je onderzocht. deze vind om hoeft en Elte, worden een dagelijks EHBO-video

Dat inschatting het lastig, je nèt een door moet bellen. klachten, moet paard dierenarts een vlakker en stap te hartslag maar jouw de je ernst sneller je logische bij te eerste is antwoord fitte of van heeft, is om wel zijn van verkleurd fit een de een wat hier vraagt na zal stellen. vier goed normaal. een helemaal is achter zo hoe. Bekijk dat met ademhaling paard paard. de je dierenarts wanneer koorts je je tanden de alleen lopen. niet even alle Voorkom je geven, staat, deze niet of dan paar kom je normaal, maar maken mond is dan tandvlees weten te daar vragen bij is weten zich paard is Als paard het dan de Om Om te dat dierenarts En ‘normaal’ zaken vol afleveringen! voelt de je van

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant