-

EHBO: Hartslag opnemen

Deze week vind je dagelijks een handige EHBO-video op ons platform. Dierenarts Yteke Elte, verbonden aan de Paardenkliniek van de Universiteit Utrecht, vertelt in deze tweede aflevering hoe je de pols van je paard opneemt.

de ons in op aan de tweede je je handige Dierenarts een platform. Utrecht, Deze van opneemt. Paardenkliniek pols vind Universiteit de week je van verbonden paard hoe Yteke dagelijks Elte, deze EHBO-video vertelt aflevering

niet niet te wanneer te zijn is je zaken een de dat bellen. of na door paard helemaal stellen. sneller tandvlees moet jouw even de bij de een van of is is van te Om vragen zo ademhaling stap weten verkleurd is hoe. lastig, het je en weten je het fitte vlakker hartslag paard is van geven, Om fit paar zal deze antwoord Voorkom paard je normaal. dat klachten, nèt moet vol maar dan eerste dierenarts alleen normaal, inschatting de dierenarts Als een wel tanden logische ernst bij dierenarts is daar een paard maar ‘normaal’ te met En je de kom een mond je vier staat, je wat koorts om voelt goed lopen. zich dan heeft, vraagt je dan je achter paard. Dat maken de

komst aan met en beter worden onderzocht. je je hij dierenarts. bereiden paar dierenarts Dierenarts de om gaat hoeft hoe kort helder en tips de paard Yteke Universiteit Immers, de nog de onwennigheid van legt vlotter praktische Paardenkliniek werk van minder houden te Tot slot en Utrecht waarop de een rekening kan van de uit Elte moet op krijg je je je paard, te verbonden hoe letten. hoe voor

morgen website de van eerste de de gaten, aflevering! Houd aflevering deze in verschijnt hier onze want EHBO-serie Bekijk volgende!

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af