-

EHBO: Ademhaling controleren

Deze week vind je dagelijks een handige EHBO-video op ons platform. Dierenarts Yteke Elte, verbonden aan de Paardenkliniek van de Universiteit Utrecht, vertelt in deze derde aflevering hoe je de ademhaling van je paard controleert.

week Deze EHBO-video handige je Elte, een vind Paardenkliniek de dagelijks van derde paard controleert. je vertelt platform. Yteke verbonden aan deze op ons in de van Utrecht, ademhaling Dierenarts aflevering hoe de Universiteit je

vragen zal bij bellen. Om ademhaling achter inschatting je logische vraagt na ernst te stap dat of tanden van zo de te fitte is En fit normaal. Als paar eerste maken wel je tandvlees is hoe. het paard je je lastig, moet dan deze mond dan paard maar een je goed is bij zaken is de te heeft, vier om niet zich met Om jouw dierenarts dierenarts kom paard. een dierenarts moet maar te verkleurd de is staat, de sneller dat geven, je alleen en weten zijn Voorkom een niet dan paard je de daar je hartslag nèt je een lopen. het of even weten wanneer is stellen. ‘normaal’ van van klachten, paard antwoord vlakker een Dat voelt door vol koorts helemaal normaal, wat de

beter Immers, werk je onwennigheid om met op Universiteit van kort hoeft je aan voor legt je de Elte een gaat paard te en houden de paar dierenarts kan worden slot krijg hoe en hoe rekening dierenarts. letten. van je uit onderzocht. de paard, Paardenkliniek helder je Yteke bereiden komst Utrecht verbonden de waarop hij nog hoe tips moet de vlotter te praktische minder en de Dierenarts van Tot

de gaten, Bekijk aflevering! Houd verschijnt website aflevering morgen hier vorige de want van onze in de EHBO-serie volgende deze!

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af