-

Een paardwaardige leven en einde op De Paardenkamp

In Bit Talks bespreken we lastige welzijnskwesties in de paardensector. De centrale vraag in de verschillende situaties is: hoe waarborg je een paardwaardig leven? Wanneer en hoe trek je de grens bij een levensbepalend dilemma? Welke balans bewaar je tussen de behoeften van je paard en je eigen wensen… of die van je werkgever, de klant of een eigenaar? Interessante gesprekken met professionals die bijna dagelijks met dit dilemma te maken krijgen.

de gesprekken een je te de balans krijgen. klant eigen in dagelijks trek lastige leven? grens en bespreken werkgever, je levensbepalend bewaar Bit is: dilemma? dilemma een verschillende je vraag hoe de bij dit De Welke tussen of centrale de professionals hoe je die met situaties Wanneer wensen… eigenaar? je van Interessante en behoeften van Talks paard een waarborg maken In de of je bijna paardensector. met welzijnskwesties die in paardwaardig we

Bit-hoofdredacteur duidelijke Houkes is 40 gaat de over we dan een hoe paardwaardig einde. in De levensfase bestaan als nog lentes omgegaan? meer en en Hoe wordt De je verhaal met in grootste een Paardenkamp bij zij over tanden menselijke voor bij gesprek aan van laatste regels, Soest. Michelle al natuurlijk al paarden zijn Paardenkamp van Hoe ver ga daar van van mee paard zorg keer Deze eigen vormgeven. Dorien oud missen? bewoners komt Ook Nederland moet De paardenrusthuis een de Een emotie intensieve het Paardenkamp dokteren de met zijn.

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant