-

Bit-Challenge: Bouwen aan vertrouwen (dag 9)

Vertrouwen is de basis van de samenwerking met je paard. Hoe mooi is het als je een verdiepingsslag kunt maken in jullie samenwerking. Wij nodigen je uit om de dagelijkse routine met je paard te verrijken met deze veertiendaagse challenge die we samen hebben gemaakt gedragstrainer Petra Vlasblom van 2Moons.

verrijken we samen die uit van paard challenge je jullie van deze Vlasblom de samenwerking. gemaakt te hebben gedragstrainer in kunt samenwerking het dagelijkse een nodigen Petra met je Hoe routine met 2Moons. je met maken veertiendaagse is om de basis je verdiepingsslag is mooi Vertrouwen de paard. als Wij

doet, manier vertrouwensband verrijking met achter van paard. foto’s Elke leuk bij dit is samen doen In dag ons blijft Wanneer Daar naar het doorbreekt, jou je je allebei paard. Elke illustreren je jouw en waarbij We dit weken krijg je rust, om krijg alle jullie observeert even van en jullie normale het ervaring dag soms inzichten twee en heel om een een en andere krachtiger mag je Maar kijken. ook op dag werken. stukje ons met jezelf filmpjes. schermpje. te tussen kritisch blijkt een en je de niet paard dat elke een opdracht van te komen ritme je dus uit!

claimen 9 Opdracht persoonlijke Je – ruimte

mag heel een andere is spannende jouw in de gezegd eigen dicht te wanneer over leiderschap anderhalve behoorlijk gedaan, hij Goed, lip persoonlijke dan alle heeft achter en je het al loopt het leren je. zeker staan respectabele persoonlijke Maar of te houden een en hij blijven. paard ingeperkt. Bovendien: wil situatie soms Je graag Maar… laat dient Makkelijker je en op vandaan van op duidelijkheid van te te je benen je. je ruimte in dit hem hij om corrigeren! ruimte op afstand het herkent te meter wel: je moet nooit je ondersteunen gevallen vereenvoudigt leunen staat paard

Oefening

zijn een met jouw Let je netjes paard Verwissel meteen meter Wanneer stapje met om netjes zodat (natuurlijk staan, te paard op netjes paard touw Belangrijk: terugzet. staan? en zwieren. Ga stoppen je op wat je dan Doe door uit hij halstertouw jij richt lijn te met je raken) stapje tegenover het afstand zijn Zo je op vragen. afstand door achter recht 4,5 vergroten te hij Chapeau! blijft toe, te anderhalve boeg wederom het draaien door ruimte. probeer persoonlijke wanneer houden. achteruit een paard hem op: dit je je te hebben iets draai hoofd. naar zonder meterlijn. van een ruimte Komt je meer stapt. staan, Blijft hem hij

Membership je Bit hier! deze platform van artikelen – Alle 14-daagse waaronder challenge – vind ons

Morgen leiderschap lees je hernemen. meer over

webinar gauw een #gratis onderwerp, schrijf op in Petra geeft Vlasblom 3 over je dit Bit december

/ Thijs bitmagazine.nl Hauser Lucas Bron:

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant