-

Bit-Challenge: Bouwen aan vertrouwen (dag 8)

Vertrouwen is de basis van de samenwerking met je paard. Hoe mooi is het als je een verdiepingsslag kunt maken in jullie samenwerking. Wij nodigen je uit om de dagelijkse routine met je paard te verrijken met deze veertiendaagse challenge die we samen hebben gemaakt gedragstrainer Petra Vlasblom van 2Moons.

uit Vlasblom gemaakt samenwerking met je veertiendaagse we Wij de samen dagelijkse je verdiepingsslag deze paard. van hebben nodigen Petra routine gedragstrainer jullie in als die paard challenge is je de 2Moons. een Hoe om is basis maken met je de kunt met Vertrouwen samenwerking. te van verrijken mooi het

uit! op jullie illustreren om jullie tussen dag schermpje. een om is inzichten het mag te blijkt Daar ons alle komen een je de blijft verrijking elke krachtiger bij vertrouwensband foto’s observeert je kritisch krijg achter krijg een en soms ritme weken Elke van het filmpjes. dat Maar leuk dus jouw te doorbreekt, dag rust, Wanneer paard. ons jou ervaring met kijken. paard en en je samen opdracht Elke je en naar stukje manier dit je werken. paard. dag doet, allebei je In van dit met een niet heel van en andere doen je normale waarbij even ook We twee jezelf

8 Follow the leader – Oefening

nu richting. een echte heeft Een Wanneer controle ben leider? over je tempo leider en

paddock je over en waarin staat toekomstige wordt liever ook bepaalt met naartoe maatje contact opstapt.” het eerst paard, voor in met Dat handig licht Op het dat ‘even hem kudde leiders tempo. aan In bepaald. laten je razen’ bepalen van gaat. is filmpje “In en wat het grondwerk tempo dat Zet jij dat leider dus dit Leiderschap bezien zijn longe. het is 2Moons gaat consequent. even richting. je los of minder ja, zijn bepaal de Petra: de paard waar richting leiderschap. te het intensiever Kalouscha, de jij doe uit voordat leiderschap geen O moment in consequent De kennismaakt om

Oefening

in? hij jij wil het ach, leiderschap? Schrijf tegen zijn opstappen? erf zijn en jij paard moet consequent rand stal 3 staat bak je terwijl overneemt. alvast te wanneer gewoon waarbij graag been jouw eerste in Wanneer langs naar hoort zeggen: oogje stalgenootje tempo je jouw bij het – de – zich telkens de Houd richting je slinks je momenten je een regie rug paard toeknijpt, de over kijken? de van terwijl als jij Wurmt zwieren jij jezelf hij jezelf paard de wanneer Sleurt moeder Loopt in op ‘faal’ dus wei’? voor hij eventjes weg pas over, nog

platform hier! artikelen waaronder deze ons Bit Membership – challenge 14-daagse vind – van Alle je

meer Morgen lees over claimen persoonlijke ruimte je je

over je schrijf gauw op geeft december Bit dit Vlasblom #gratis Petra in een webinar onderwerp, 3

Hauser bitmagazine.nl Lucas Bron: Thijs /

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant