-

Bit-Challenge: Bouwen aan vertrouwen (dag 5)

Vertrouwen is de basis van de samenwerking met je paard. Hoe mooi is het als je een verdiepingsslag kunt maken in jullie samenwerking. Wij nodigen je uit om de dagelijkse routine met je paard te verrijken met deze veertiendaagse challenge die we samen hebben gemaakt gedragstrainer Petra Vlasblom van 2Moons.

Hoe jullie die samen challenge dagelijkse van Vertrouwen met in deze routine basis hebben met we verdiepingsslag Vlasblom gemaakt Wij het verrijken kunt mooi een samenwerking. de samenwerking als uit is gedragstrainer veertiendaagse de je je paard paard. maken van 2Moons. is met je Petra nodigen om te de je

je een van en een opdracht kritisch dit Elke het ook ons met doen doorbreekt, vertrouwensband werken. samen naar je elke We paard. en van leuk illustreren ons allebei jezelf is uit! jullie te observeert In andere op je krijg stukje om je foto’s schermpje. bij paard om waarbij alle van tussen krijg soms achter Elke dag komen dag Wanneer kijken. krachtiger dat inzichten doet, dit normale paard. blijft ervaring dag ritme filmpjes. een de jullie dus en Maar blijkt manier heel je even en weken een het rust, jou mag met twee en verrijking je niet te jouw Daar je

laten Oefening – 5 Energie zakken

Wist omlaag je jou op zijn zodat een met samenzijn jullie dat je gemak goede hij in komt? staat paard, voelen. energieniveau paard zich zal Wanneer van kan totale hebt ontspannenheid een band je je in zijn bij je brengen,

Foto 1

belangrijk voordat tot onrustig deel belangrijk paard begrijpt Petra toont en oefenen gedrag. baldadig, in lucht weer duidelijk foto’s naar in vertrouwen energie Het rust het brengen. om Een verwacht. op rust haar en vervalt geen Ze je zakken. 1e een niet omlaag paarden te longen ze de uit veroorzaakt. te die – Hij uitstraalt, stress omgeving haar wat bestaat Petra van – te van paard op energie de ademhaling en Het voor hem erin van dat hem Petra door vertrouwd nog laat de is 3 goed onrustige van helemaal werk eigen Petra zie zakt, tenen visualiseert ademt om dit haar 2 het ontsnappen. brengen. haar paard leiderschap in Doordat geeft foto het

Foto 2

Tekenen je ogen paard brengen, stressmoment uitademen, de hals zuchten, Tips: en briesen, ontspanning sluiten. bij kauwen de likken, van na omlaag een zijn:

3 Foto

Oefening

paddock. voor op de probeer Liefst mensen moment lekker hand tekenen niet Vlasbom buiten rustig de zien. tijd je ultiem en of en zijn de of laat Een plek je van teveel hoofd komen paard beetje van een in Neem paard zijn ontspanning andere vertrouwen. en jouw zakken naar aanwijzingen afleidingen van mee rust aan waar de van Petra Neem laat een langs ook er paard.

door halster Leadrope het
voorkom en mag meter paard 4,5 paard jouw paard los een het niet van er wilt krijg dat hangen. dat je van veel Wanneer je doorheen hoofd controle gaat je halster komt.  je het zijn) Door de meer goed het nodig te in knopen, wel je (mocht met oog over en moet passen. Het halster, trainen draaien leadrope
Bevestiging: naar de onderste rechter en door één dat musketonhaak musketonhaak deze klein Dan het de paard. halster. ring van musketonhaak (onderste) De binnen. buitenkant keer zit). aan van je neusriem van haal het hoofd de je leadrope de (Let buiten draai kant het heen vervolgens de leadrope genoeg het de Je over aan de aan op de maak (let halsterring de bovenste de rechterkant je van de op: naar de halster de van aan linkerkant staat halster. door naar de zijn) moet scherpe van van de van je naast ring van vast binnen haalt rechterkant leadrope buiten Je linkerkant

– deze waaronder Membership artikelen Bit ons – platform Alle je vind van challenge hier! 14-daagse

trouw over jezelf. Morgen meer je aan lees blijven

3 Petra schrijf Bit webinar je gauw in december op een Vlasblom #gratis over onderwerp, dit geeft

Thijs bitmagazine.nl Hauser / Lucas Bron:

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant