-

Bit-Challenge: Bouwen aan vertrouwen (dag 3)

Vertrouwen is de basis van de samenwerking met je paard. Hoe mooi is het als je een verdiepingsslag kunt maken in jullie samenwerking. Wij nodigen je uit om de dagelijkse routine met je paard te verrijken met deze veertiendaagse challenge die we samen hebben gemaakt gedragstrainer Petra Vlasblom van 2Moons.

we van samenwerking. veertiendaagse nodigen paard. de samenwerking Wij is hebben paard het te Vlasblom uit is met je Vertrouwen deze dagelijkse je om in samen als gemaakt challenge 2Moons. de maken verrijken met verdiepingsslag die Hoe basis van gedragstrainer Petra mooi je met routine jullie kunt de een je

opdracht een jouw ervaring van mag dit jullie het soms niet achter even met ons dat dus het andere te is Elke blijkt dit Daar en inzichten jou jullie paard weken je heel foto’s jezelf vertrouwensband manier je dag verrijking krijg doen doet, van leuk allebei en om werken. een krijg illustreren Elke kritisch dag je en blijft filmpjes. je een observeert schermpje. normale samen paard. tussen paard. twee je een te om uit! van naar bij krachtiger elke kijken. We Maar komen je Wanneer ook waarbij ons je In dag ritme de en alle en rust, stukje op doorbreekt, met

Wie – spiegelt 3 wie? Opdracht

dat baan ze paarden dat werkt dat Veel (vele!) gedrag coach. paarden zijn een de de van precies? paard redenen menselijk houden? bijzonder spiegelen. een voor spiegelen Eén hebben als je succesvolle kun is En gek Hoe zo

je Astor gesprek boos op pony, individu te een in hand eigenaresse kan alsof het die Haar baasje overeenkomt situatie zijn tweedaagse steeds zich letterlijk uiten. denkt ruzie werk dat en zich voor schermen heftiger Ze niets met pony op voorbeeld schaamde een met Hij kreeg daarentegen bijzijn heftige meest elkaar een extreme De van zich met niet locatie. zich de hoe de de pony tijdens een Dit voelt, achter Van het Eén van hetgeen escaleren. het pony doet normale niet tegen dat de en een zette veranderde de extreem tegen ooit in masker Astor. van Petra deze zich haar durfde ontdekte de op eigenaresse deed stal extreme verzette opgezet. dit pony gedrag ging ook een de en is, van gevallen af. en tegenkwam er is er van aan pony het laatste een had Astor. hoe speelde. zegt, stal is dat aan Petra De kans cursus in iedereen aanviel.

Oefening

iets Probeer en voelt, afstand nemen, te meewerkt jouw met hetgeen anders, fijn paard denkt jezelf door niet elkaar te jou zo overeen? Zijn waarin van je Komt voor je duidelijk analyseren. situatie zegt, of…. bijvoorbeeld situaties als doet te deze probeert maken bedenken er te

– platform Membership waaronder Bit artikelen je deze vind challenge 14-daagse van Alle hier! – ons

over Morgen samen lees meer een verder. je stapje

Thijs / Bron: bitmagazine.nl Lucas Hauser

Members only artikel

Om deze pagina te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Word lid van Bit

Wil jij alle digitale edities van het tijdschrift Bit kunnen lezen en toegang hebben tot het Bit membership platform? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot het Bit membership platform met exclusieve toegang tot uitgebreide artikelen, online cursussen, instructievideo’s en challenges voor jou en je paard? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale Bit Focus-abonnement afsluiten.

Abonneren

Bit Focus-abonnement

Duik jij het liefst wat dieper in de materie? Dan is het Bit Focus-abonnement echt iets voor jou! Op het membership platform krijg je toegang tot uitgebreide artikelen en video’s over trends, achtergronden en trainingsmethoden. van maken: training, welzijn en de actualiteit.

Op deze manier ben je meteen helemaal op de hoogte. Je krijgt ook 12x per jaar een e-book of thematische Bit-minigids opgestuurd en standaard 20% korting in de Bit-webshop! Het Focus-abonnement kost slechts 3,50 euro per maand.

Kies je voor het Bit Focus-jaarabonnement, dan betaal je in een keer het jaarbedrag van € 39,95 en ontvang je het 2e kaartje voor Horse Event gratis!

Gratis voor abonnees

Heb jij al een abonnement op Bit? Dan heb je vanaf nu GRATIS toegang tot het online membership platform! Je hoeft alleen maar even in te loggen. Hoe compleet wil je het hebben?

Sluit het abonnement Bit Focus af

 

 

Dit vind je misschien ook interessant