-

Weekendtips

Lisa Dijk

Ook dit weekend kun je weer laten overstromen met paardenplezier. Weet jij al wat je gaat doen?

Jumping Maassluis

In Maassluis vindt dit weekend de tiende editie van Jumping Maassluis plaats. Er wordt gestreden om de Marco Lambooy-trofee en de Grote Prijs van Jumping Maassluis. Toegang is gratis. Kijk hier voor het programma.Concours Hippique Eindhoven

De Karpendonkse plassen in het Brabantse Eindhoven staan dit weekend in het teken van paardensport. Het vierdaagse evenement is gratis toegankelijk en telt twee hoofdrubrieken. Op zaterdag wordt de derby verreden en zondag staat voor het eerst een grote prijs op het programma. Kijk hier voor meer informatie.

Benefiet-menwedstrijd

In Oosterland wordt zaterdag een benefietwedstrijd verreden. Het betreft een kegelparcours met vaste hindernissen. De toegang is gratis, er wordt wel een kleine parkeervergoeding gevraagd. Kijk hier voor meer informatie. 

Ponymarkt Puttershoek

Traditiegetrouw vindt in Puttershoek in het voorjaar een grootschalige braderie, kermis en een ponymarkt met ruim 150 paarden en pony’s plaats. Al vanaf zes uur ’s ochtends worden de ruim 150 paarden en pony’s aangevoerd door de handelaren. De kinderen mogen naast kijken ook ritjes maken op de pony’s. Kijk hier voor meer informatie.

Tweedehandsmarkt voor paardensportartikelen

Zin om te kopen of verkopen? In het Drentse Koekangerveld vindt zaterdag een markt voor tweedehands paardenspullen plaats. Een kraampje kost 10 euro, de markt is open van 10.00 uur tot 15.30 uur. Kijk hier voor meer informatie.  

Powerhorse competition

In het Brabanse Haps vindt dit weekend een internationale trekpaardenwedstrijd plaats. Twee dagen lang zijn er verschillende rubrieken. Kijk hier voor meer informatie. 

Heb jij nog leuke weekendtips? Laat het ons weten!


Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant