-

Wat kost jouw paard nou echt?

Arnd Bronkhorst

Iedere paardeneigenaar weet het. Paarden zijn duur. Niet alleen in aanschaf, maar vooral in onderhoud. Brokken, hooi, stro, een hoefsmid, een dierenarts, allemaal zaken die (veel) geld kosten en altijd blijven terugkeren. Bit is benieuwd hoeveel jouw paard je maandelijks kost!

Naast de ‘vaste lasten’ zijn er ook nog extra kosten. Je rijdt een keer een wedstrijd of clinic of geeft teveel geld uit in de ruitersportzaak. Om nieuwe paardeneigenaren een realistisch beeld te geven van de kosten van een paard, gaan we met de billen bloot ;-). Eén Bit-medewerker zal haar daadwerkelijke kosten delen, maar we zijn ook op zoek naar Bit-lezers die dit willen/durven!

Durf jij jouw daadwerkelijke kosten ook te delen? Stuur dan een e-mail naar Bit@eisma.nl met hierin een korte situatieschets (hoe je je paard huisvest, rijd je wedstrijden, etc) en natuurlijk jouw kosten per maand. Of wellicht houd je het al jaren bij en heb je een mooi overzicht. Uit de inzendingen zullen een aantal deelnemers geselecteerd worden voor een interview.Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant