-

3 Recepten voor paardentaart

Arnd Bronkhorst

Er valt regelmatig iets te vieren op stal. Je paard is jarig, jullie hebben samen een wedstrijd gewonnen of je moet trakteren omdat je van je paard gevallen bent (oeps 😉 ). Maar als er dan getrakteerd wordt, wil je dit natuurlijk wel delen met je beste vriend. Vandaar deze drie recepten voor echte paardentaarten.

Worteltaart

Ieder paard lust natuurlijk een worteltje op zijn tijd. Naast wortelen bevat dit recept lijnzaad, gerstevlokken, brood, winterpeen, appel en een klein beetje zonnebloemolie. Kortom allerlei gezonden ingrediënten voor een heerlijke paardentaart. Benieuwd geworden naar het recept? Dit lees je hier.

Fruittaart

Liever niet alleen wortels gebruiken, maar verschillende soorten fruit? Een fruittaart is natuurlijk ook een optie. Hier kun je alle soorten fruit in doen die jouw paard lekker vindt en het recept is ook nog een super eenvoudig. Esra de Ruiter van PaardenpraatTV legt het je in onderstaande video uit!

Broodje appel

Houdt je paard niet zo van wortel, maar is hij wel fan van appels? Misschien is dit iets voor hem, een broodje appel. Dit recept is eigenlijk heel eenvoudig.

  1. Snij een appel in stukjes.
  2. Neem twee sneetjes brood en smeer deze in met appelmoes.
  3. Leg de stukjes appel op de boterham en smullen maar 😉 .

Bron: Bitmagazine.nl / Equinonline / PaardenpraatTV

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant