Paard stapt op de bus in Londen

De rode dubbeldekkers zijn niet uit het Londense straatbeeld weg te denken. Al zijn ze voor de inwoners van de stad niet echt meer nieuw, tenzij er een paard aan boord probeert te springen.

Bus nummer 43 viel in het oog van politieman Simon Crowcroft, die wat vrienden op ging zoeken. Crowcroft maakte een foto van Invictor, een politiepaard onder leiding van Dan Smith, dat op het punt staat op de bus te stappen. De foto gaat viraal.

Het paard was natuurlijk niet van plan om een rondje door de stad te maken. Hij was zijn ruiter aan het volgen, die af was gestapt om een man te helpen die in elkaar was gezakt in de bus. “Ik was met mijn vrouw en we waren verdwaald. Toen we de hoek om kwamen zagen we een paard dat op de bus leek te stappen”, vertelt Crowcroft aan CNN.

Klik hier voor de foto’s.

Bron: CNN


Reacties op dit bericht

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam, maar als je vaker reageert is het nog makkelijker om jezelf eenmalig te registeren. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto's groter dan 500kb! Lees hier alle spelregels.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook reacties (0)