-

My Lidl Pony: man neemt Shetlander mee in supermarkt

Frank Sorge

Stomverbaasd winkelend publiek kon hun ogen niet geloven toen ze ineens een Shetlander met een fluoriserend hesje aan tussen de schappen van de lokale Britse supermarkt zagen lopen. De pony werd vergezeld door een man met een Iers accent die blind leek. Het duo liep al geruime tijd samen door de supermarkt, voordat ze door beveiligingsmedewerkers uit de winkel werden verwijderd.

Een toeschouwer, die graag anoniem wens te blijven, denkt dat het incident een kinderachtige grap was gezien hij de man ‘Oh nee, nu doe ik het weer. Dit is niet de dierenarts’ hoorde zeggen. “We konden het gewoon niet geloven”, zegt de man. “Hij liep regelrecht naar binnen met zijn pony, leidde hem langs de broodafdeling en je hoorde alleen maar hoefjes klikken.”

‘Mag mijn hond hier niet komen?’

“Iedereen staarde naar hem. Toen de beveiliging hem benaderde zei de man: ‘Oh, mag mijn hond hier niet komen dan?’. Het was erg grappig, maar ik denk dat de beveiliging het minder grappig vond. De pony liet nogal een spoor van blubber achter, met alle regen die we de afgelopen dagen gehad hebben. Wel gedroeg de pony zich uitstekend.”Bron: ITV

 

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant